Hledám parťáka nebo parťačku pro společný odlov v odpoledních hodinách po práci (HK, Pce a okolí), klidně i o víkendech. Auto a kolo mám, hadry a helmu na motorku taky
Vlastním druhý den i GPS Legend HCx, ale zatím s ní moc neumím. Pokud máš psa - tím líp - můžeme chodit ve čtyřech B)
hlásím se jako parták na odpolední odlovy po hk ve vsední dny.. od září…
Odpoledne sem tam někoho schánim na lovení. Nejsi třeba v HKFree?? V newsech je celý forum. Hradec mám teda sice celej vylovenej, ale poslední dobou vyjíždím do okolí…
Bez Ivetky je svet tak prazdnej… ![]()
LOL
no obcas bych se nekdy odpoledne rad pridal bylo treba ICQ cislo nebo skype?? díky tady jsou kontakty na me… skype honza.hais a icq 407976089
Ahoj, jsem sice z Týniště n.O. ale rád se někdy po práci či víkendech přidám. Hk a Pce moc vyzobaný nemám. Auto mám, hadry taky ![]()
Jirka, [email protected]
Jo..na tebe se kdysi scháněl telefon, když H+ hledal někoho kdo by s ním jel na FTF (nemohl to najít:-D a potřeboval někoho kdo mu pomůže :-D) Jinak..já dělám v Častolovicích, bydlím v Hradci, takže denně jezdím tudyma vlakem. Můžem se někdy domluvit a nabrat nějakej rozumnej směr a vydat se něco posbírat. Směrem na Pardubice se mi tam toho ještě dost válí. Ale to jsou více méně cyklo pixly..bych řekl.
Jen dodam, ze to vsechno dobre dopadlo a H+ nasel
Btw. kdybyste chteli na ty vase odpoledni prochazky kocarek (vyborny maskovani), muzu jeden dodat… B)
Škoda, že ses nepřihlásila v pondělí. V úterý jsem byl zrovna v HK pro pár kešek, ovšem na kole. Ale stále mi jich tam pár zbývá, takže až se teď vrátím z dovolené (zítra odjíždím na týden na 2 eventy), tak se někdy klidně můžeme domluvit na nějaký společný odlov.
Na Romana bacha, je to desnej proutnik… ![]()
(Ovsem jako prvni bystre rozeznal, ze mile.kure je slecna) B)
Já a proutník? To nejde dohromady.
To bych nemusel být pod pantoflem, jako někdo ![]()
Hacko pod pantoflem ?
To jsou teda novinky skoro jak od GeoAHA ![]()
Romane - LOL.
Je videt, ze si pletes pojmy a dojmy B)
Zdravím všechny. Konečně mám po všech výjezdech a dovolených mimo hradec, takže bude čas i na kešování okolo HC. V Hradci sice něco mám, ale nebráním se tomu jet k nějaké keši znova. Ještě do září bych rád nějakou tu multinku, mohu nabídnout i wherigovacího oregona, Kuňka ( i když nebezpečně na jihu) je blízko.
Pokud by kdokoliv chtěl kolem Hradce cokoliv, když budu mít čas na to kolo si sednu rád (poslední dobou mám času až moc … ) tak ICQ: 457436176 nebo mobil 605542777
Hradci 3x hurá ! ![]()
Roman_Jaromer napsal/a:
Škoda, že ses nepřihlásila v pondělí. V úterý jsem byl zrovna v HK pro pár kešek, ovšem na kole. Ale stále mi jich tam pár zbývá, takže až se teď vrátím z dovolené (zítra odjíždím na týden na 2 eventy), tak se někdy klidně můžeme domluvit na nějaký společný odlov.
Oki až se vrátíš tak se ozvi na ICQ a něco domluvíme ![]()
hplus napsal/a:
Na Romana bacha, je to desnej proutnik…
(Ovsem jako prvni bystre rozeznal, ze mile.kure je slecna) B)
no díky za upozornění, chci hledat kešky né povyražení…a tys snad myslel že mile.kure je chlap? :o
No tak já to vrazím sem
Sháním někoho na zítra (čtvrtek) na cyklovýlet po hradeckých lesích (zatím jsme 2 ). Vidím to na hezký delší odpoledne, viz obrázek ( ty cesty neberte vážně, je to od oka já jen můžu doufat že tam nějaká bude …
)

edit: Na konec plánujeme večer (21:00 + ) odlov multi city lights.
Jestli se k nám někdo připojí na obě akce, nebo jen večer či odpoledne je mě jedno, vím že dávám vědět možná dost pozdě, ale že jedem vím asi půl hodiny.
Zdraví
Dave
tak o tomhle by se dalo uvažovat
již pisi na icq ![]()
To je pěkná blbost…čtvrtek je den, kdy se hradečtí kačeři scházej u piva!..škoda, že na zítra jsme zatím jen dva