Jelikož jsem se dva dny nazpátek stal studentem ČVUT (STM na FELu), tak tímto bych chtěl zapátrat po stejně postižených kolezích ze světa GC. Mohli bychom jít někdy na pivo, poznat se a jít lovit.
Takže se hlašte, přece jenom lovit ve vícero lidech je mnohém zábavnější. B)
<- Bývalý FELák, nyní student FIT ![]()
Tak já sice nejsem FELák, ale jsem prakticky soused… studuju na FSV ČVUT… takže kdyby ti nevadil stavař ![]()
Jinak Dejvice mám skoro celý vykešovaný, takže bych mohl hodit pár tipů na pohodovou poškolní keš…
FELak druhym rokem.
PS: Zdravim Te etigo ![]()
Sakra, v jednom vláknu 3 FELáci a jen jeden stavař… co to, že stavaři nekešujou?:o
taky jsem na FEL, takže 4:1
Sakra, tak to sem raději nebudu házet vtipy/stripy na FELáky…

hehe, nejsem z CVUTu, ale z protejsi instituce na VSCHT
tak nekdy zajdeme ne? ![]()

Kdyby někdo ještě neznal, všechny ostatní stripy jsou na http://physics.muni.cz/~gszasz/komiks/
Přidávám bod pro FEL ![]()
jeden bod navíc pro stavaře
ale zatím jen SŠ
Tak jeste jeden exFELak. ![]()
Tak já se hlásím k zatím nezastoupené větvi ČVUT FSi i když už mám hotovo, možná se v budoucnu budu nadále v lokalitě vyskytovat.
Stejne jako Paullow, drive FEL nyni FIT. Na novou fakultu uz dva zastupci. To je pekne :).
Stavaři, ani student VSCHT nevadí, aspoň bude ta skupinka o něco rozmanitější.
Třeba se i nečemu novému mimo náš oboro přiučíme. ![]()
Bohdy: Taky zdravím. jsem nevěděl, že se počítaš taky mezi GC pozitinvní. B)
A osobně bych to viděl někdy na první lov někdo v týdnu po 14. září, to totiž bych měl se hlásit na kolej, takže bych měl v praze delší dobu než jeden den. ![]()
Tak už víme, že nejzastoupenější kešeři z Dejvic jsou z FELu a tak bych chtěl vědět, kolik jste toho zatím odlovili. Končí nám 2.týden nového semestru a já stihl během "poledních" pauz mezi cviky celkem 8 keší, jak jste na tom vy. Případně co někam vyrazit společně?![]()
Tak aby to nebylo tak jednoznačné… ode mě bod pro FJFI !
bejvalej FSI - strojarna… ![]()
Moji alma mater je FEL, ale uz je to taky chvile co jsem jej opustil
také FEL, ale prvním rokem
Klidně někam s vámi zajdu ![]()