Jago
Pejskaři, kamarádi, jménem nevidomého pana Josefa Loudy Vás prosíme, aby jste se také zapojili do
pátrání po vodícím psu Jagovi. Jago se ztratil v pátek, 13.3. večer v Turnově. Je to světlý, silný kříženec labradora a zlatého retrievera, má krátkou srtst - podoba labradora, trpí epileptickými záchvaty, takže by bylo nutné, pokud je na živu, ho rychle najít, aby mu mohly být podány antiepileptika, které musí brát. Jeho fotka je umístěna u článku na idnes - odkaz zde - http://wap.idnes.cz/clanek.aspx?pid=kri … domaci_cen . Jeho pán právě proto, protože v poslední době onemocněl epilepsií, mu dával víc volnosti, aby si trochu užil života. A to se mu nevyplatilo. Prosíme tedy jménem Jaga i jeho pána, rozhoďte tuto informaci mezi co nejvíc známých pejskařů, hlavně v okolí Turnova. Jago neměl při venčení ani obojek ani postroj, miluje lidi, tak se mohl k někomu připojit a někdo by ho mohl mít klidně i doma. Pokud budete mít nějaké informace, můžete nám napsat na mail [email protected] nebo zavolat na mobil
603 769 864. Pes nebyl vycvičen u nás, ale domníváme se, že toto není vůbec rozhodující, důležité je se snažit pomoc Jagovi i jeho majiteli. Děkujeme.
Dovolil jsem si zprávu zkopírovat i na naše lokální fórum z Českého Ráje. Pár cacherů z Turnova tam je, tak to třeba bude cílenější.
Jinak samozřejmě přeji, aby se pejsek co nejdříve a nejlépe ve zdraví našel.
Ujetá určitě a hlavně nevhodná . Ale je to bohužel realita. Je běžná praxe že když se pes zatoulá k čínanům tak ho rohnou. Pro ně je to asi jako pro nás kuře. Tak jen doufat že pejsek na nějaký takovýho šmejda nenarazí.
Ano potvrzuji, že na naší psí poradně odkud jsem kopírovala tuto zprávu původní je nyní napsáno, že je pesan už doma, takže akci s radostí stopuju u já a jsem mooooooooooc ráda, že to takhle dopadlo. Je to super a děkuju vám všem.