paypal - dotaz

Ahojte, kvoli geocoinom si idem zriadovat konto na paypal a potrebujem pri rozhodovani ktore konto si zriadit radu: potrebujem obcas najma prijimat peniaze, v relativne malych ciastkach - 10, 20 USD, je pre mna lepsi personal account alebo premium? Pri personal sa bojim jednej veci - ze nie vsetci platia na paypal z paypal uctu ale priamo s karty a moze dojst k stornovaniu platby. Ma s tym niekto skusenosti? Vopred diky za odpoved :slight_smile:

Pokud chces prijimat prime platby z karet, pak musis mit premium. (kde ti ale strhavaji nejake ta procenta z kazde prijmute platby).

U personal muzes prijimat platby jen z jinych paypal uctu, na prijimani penez z primych plateb kartou zapomen.

jo toto viem, skor ma zaujima, aka je zvyklost u uzivatelov, ci platia viac paypalom alebo z karty (ak su majitelia paypal uctu), ide mi hlavne o amikov.

Nejsem si jistej, ale nekde jsem tusim cetl ze zatim u nas (CR) nelze na ucet paypal penize prijimat. Je to ale uz nejaky cas a mozna se to zmenilo.

od zari 06 uz to funguje aj v CR

To jsi cetl neco stareho… od podzimu jde normalne prijimat penize, neni v tom problem.

Co se tyce zvyklosti, zvlaste amici radi plati primo kartou, coz potvrzuje i vzorek prislych plateb na mem paypal uctu.

Ahoj… od amiku se dockas hlavne plateb kartou, skoro nic jineho nepouzivaji.

takze argumenty hovoria skor pre Premium konto, diky za rady :slight_smile:

Hmm. Se omlouvam za mateni mistnich rad.