Blahopřejeme “nejmladšímu českému samostatně geohospodařícímu” geokačerovi k dosažení 300 ulovených!
M+P+A+E
PS: koukal jsem Ondro, že jste to dneska s tátou brali hopem skokem Českým Krasem… ![]()
Blahopřejeme “nejmladšímu českému samostatně geohospodařícímu” geokačerovi k dosažení 300 ulovených!
M+P+A+E
PS: koukal jsem Ondro, že jste to dneska s tátou brali hopem skokem Českým Krasem… ![]()
Taky se pripojuju ke gratulaci, 300 to uz je pekny cislo! Jen tak dal a hodne radostiz kesovani…
Taktéž gratulujeme a přejeme mnoho dalších krásných chvil při toulkách nejen českou přírodou.
Taky moc gratuluju a koukam jak jsi se v zaveru roku rozjel !! :-)))))
To uz je poradna porce. Gratulujeme
nerikal’s neco o tom, ze do konce roku? nebo to jsi mluvil o 400?
kazdopadne gratuluju:)
…to je docela fofr. Gratuluju !!!
Taky se propojuji k zastupu gratulantu.
Pripajam sa k rozjasanym davom a blahozelam.
Gratulujem Ondro, a ponahlaj sa, lebo Ta tatinek dozenie :)))
Hele, PC, já Ti teda negratuluju, páč beze mě bys to nikdy nedokázal…
:-))))))))))))))))))))))))) Who
Vsem dekuji za gartulace, ale hlavne chci podekovat za vase kesky… Nebyt jich, 300 bych nemel… ![]()
No, tak jsem to také myslel! Beze mě a bez mých kolegů geocacherů bys to nikdy nedokázal!! :-))
Vím minimálně o dvou mých keškách, které jsi navštívil. Tudíž beze mě bys měl jen 298. Tudíž bys to beze mě nedokázal… ![]()
Také se připojuji ke gratulaci, je to docela fofr, ale jen tak dál…
[quote]
Gratuluju a dik za cache
Gratulace z jihu Moravy letí trochu déle. Přejeme mnoho krásných zážitků při všech dalších lovech.
I kdyz kaslu na nejaky cisla, pripojuji se poprat mladochovi. Jsi to vzal nejak hopem covece.
Par dni se nepodivam na www a ejhle, dalsi 300. Gratuluju.