Nevím, jestli jsem opět něco přehlédl, ale když dám na panelu tlačítko "offline export pro PDA," zeptá se mě to, jestli použít filtry, následně vyjede okno, že pracuje a pak už nic.
Co s tím?
Ja chtel take zkusit export do PDA, klikl jsem, nechal bezet a zjistil, ze to pekne nacetlo celou republiku Coz jsem puvodne nemel v planu…
(ver 1.0.0.189)
EDIT: no a ten offline se vytvoril - v adresari …ApplicationData/geodet/offline/
Ja bych jej dodal, ze ten offline adresar slouzi zaroven jako cache pro stazene obrazky a mapicky v listingu, vlastne i pro samotne jednotlive listingy.
Proto se tam dava vsechno, protoze jinak by se musela hromada veci z te cache naopak smazat, coz by byla skoda.
Komplet cela CR v offline podobe se vsim vsudy zabira v soucasne dobe 238MB.
U pár listing mám; ještě jeden dotaz by tu byl:
1, plánuje se udělat možnost nějak hromadně označit skupinu kešek (třeba 15 řádků) a nechat GeoGet natahat listingy?
Ale ty zase pocitej s tim, ze mam na praci i jine veci nez jen implementovat na co si vzpomenes. Taky by bylo odemne sobecke pripravit uzivatele o ten krasny pocit, kdyz se na neco moc tesi.
A taky je treba pamatovat na to, ze ze kdybych delal vse co uzivatelum na ocich uvidim, tak se zmlsaji, a budou pak vsechno chtit hned.
Kazdy pozadavek registruji, ale take si jej radim na mem pomyslnem zebricku priorit. Jednoduse receno, prvni delam veci, ktere sam potrebuji. Az kdyz je cas a nalada, delam dalsi veci.
A netreba zminovat, ze mne lze urcite pozitivne motivovat vhodnym financnim darem na PayPalu.
To jsem pochopil, když mi Dvel řekl, kde na tenhle program narazil - že na jednom fóru byl příspěvek tak tenhle prográmek jsem si udělal pro zjednodušení evidence geokeší
Spravne. Zase az takovy dobrak, ze bych udelal takovehle dilo jen proto, aby melo par lidi radost a me samotnemu by k nicemu nebylo, to fakt nejsem.
Na druhou stranu, misto toho abych si jej suslil doma sam, tak jsem jej dal k dispozici i ostatnim. Takze nejaky dobrak budu, a treba se mi to jednou i vrati.
No o dílku jsem se dozvěděl zrovna den před publikací zde a už, když jsem si tady té skupinky ve fóru všimnul, říkal jsem si, že ti asi přibude hodně nové práce…
No, už jen podle těch screenshotů bych se na Tvém místě nestyděl si o příspěvek říct. Taky bych se rád přidal do řady, ale nejde mi to rozchodit. Zatím marně sháním nějaký funkční a nekolabující VM pro WM5. Esmertec Jeode prý na PDA Acer N311 nefunguje
Ooops! Sry. Napsal jsem to do spatneho vlakna. Mel jsem na mysli Handy Geocaching. GeoGet jsem zatim nezkoumal. Pomateny uzivatel se omlouva za sireni poplasne zpravy :o