PDA export

Nevím, jestli jsem opět něco přehlédl, ale když dám na panelu tlačítko "offline export pro PDA," zeptá se mě to, jestli použít filtry, následně vyjede okno, že pracuje a pak už nic.
Co s tím?

Ja chtel take zkusit export do PDA, klikl jsem, nechal bezet a zjistil, ze to pekne nacetlo celou republiku :slight_smile: Coz jsem puvodne nemel v planu…
(ver 1.0.0.189)

EDIT: no a ten offline se vytvoril - v adresari …ApplicationData/geodet/offline/

Ja bych jej dodal, ze ten offline adresar slouzi zaroven jako cache pro stazene obrazky a mapicky v listingu, vlastne i pro samotne jednotlive listingy.

Proto se tam dava vsechno, protoze jinak by se musela hromada veci z te cache naopak smazat, coz by byla skoda.

Komplet cela CR v offline podobe se vsim vsudy zabira v soucasne dobe 238MB.

Do PDA se exportuji jen ty cache, u kterych mas listing. Pokud nemas u zadne cache stazeny listing, pak se ti ani nic nevyexportuje.

U pár listing mám; ještě jeden dotaz by tu byl:
1, plánuje se udělat možnost nějak hromadně označit skupinu kešek (třeba 15 řádků) a nechat GeoGet natahat listingy?

Ano, planuje.

Počítám, že i s dalšími funkcemi, jako jednotné datum nálezu u více kešek, nebo tisk alá skrýšotlač…

Ale ty zase pocitej s tim, ze mam na praci i jine veci nez jen implementovat na co si vzpomenes. Taky by bylo odemne sobecke pripravit uzivatele o ten krasny pocit, kdyz se na neco moc tesi. :smiley:

A taky je treba pamatovat na to, ze ze kdybych delal vse co uzivatelum na ocich uvidim, tak se zmlsaji, a budou pak vsechno chtit hned.

Kazdy pozadavek registruji, ale take si jej radim na mem pomyslnem zebricku priorit. Jednoduse receno, prvni delam veci, ktere sam potrebuji. Az kdyz je cas a nalada, delam dalsi veci.

A netreba zminovat, ze mne lze urcite pozitivne motivovat vhodnym financnim darem na PayPalu. :smiley:

Inspirativní poznámka:)

To jsem pochopil, když mi Dvel řekl, kde na tenhle program narazil - že na jednom fóru byl příspěvek tak tenhle prográmek jsem si udělal pro zjednodušení evidence geokeší

Spravne. :wink: Zase az takovy dobrak, ze bych udelal takovehle dilo jen proto, aby melo par lidi radost a me samotnemu by k nicemu nebylo, to fakt nejsem. :smiley:

Na druhou stranu, misto toho abych si jej suslil doma sam, tak jsem jej dal k dispozici i ostatnim. Takze nejaky dobrak budu, a treba se mi to jednou i vrati. :wink:

No o dílku jsem se dozvěděl zrovna den před publikací zde a už, když jsem si tady té skupinky ve fóru všimnul, říkal jsem si, že ti asi přibude hodně nové práce…

Co dělám špatně, že nemám adresář …ApplicationData/geodet/offline/ ,natož nějaká data v něm..? :frowning:

No, už jen podle těch screenshotů bych se na Tvém místě nestyděl si o příspěvek říct. Taky bych se rád přidal do řady, ale nejde mi to rozchodit. Zatím marně sháním nějaký funkční a nekolabující VM pro WM5. Esmertec Jeode prý na PDA Acer N311 nefunguje :expressionless:

PDA Export jsem s pomocí Milancera konečně vyzkoušel a nemůžu si ho vynachválit :slight_smile:

Datovy adresar se u kazde verze Windows lisi. Rozdily jsou i v jednotlivych jazykovych verzi Windows.

Kdyz ale spustis Geoget, tak dole vpravo ve statusbaru geogetu ti to ten tvuj konkretni adresar pise.

Ted jsem fakt nepochopil, s cim ze mas konkretni problem? GeoGet prece zadnou Javu v PDA nepotrebuje. :o

Njn., fakt stačí jen internetový prohlížeč a GeoGet v PC, a jseš za vodou :wink:

Mám to, dík :slight_smile:

Ooops! Sry. Napsal jsem to do spatneho vlakna. Mel jsem na mysli Handy Geocaching. GeoGet jsem zatim nezkoumal. Pomateny uzivatel se omlouva za sireni poplasne zpravy :o