Dnes sme s Veverkou na dialku pogratulovali Pehtovi (bohuzial nam casovo nevysiel spolocny lov) k 600vke, takze este aj verejne gratulujem a vela stastia, Pehto [:D] Toho maleho Jamesona sme na Tvoju pocest uz vypili, tak musime spolu dat nieco ine [;)]
Ten človíček, Pehta, něco mi to říká....[*-)]...už to mám, nedávno slavil pětikilo.To si tě budu muset zařadit do kadetů Tisícovkářů[:D].Velká gratulace...šestka je kulatější než pětka[;)]
A jejej, Pehta už má 600?
A to chodí lovit normálně anebo má kombajn (hihihi)![:D]
Moc gratulujeme a doufáme, že další bodíky na cestě k tisícovce nasbíráš taky na Liberecku. Hodně štěstí a správný směr Ti přejí Ivank!
P.S. Liberecká žula se na Tebe moc těší.
Já ti to nepřeju, neb jsem hrozně závistivý. Šestset? To je veliké číslo a je to už veliká závislost a postižení. Dobře ti tak! Tak jen tak dál a ať to šlape.
Take Pehtovi moc gratuluji a jsem rad, ze jubileum #600 oslavil na me Zeleznicni #6 (tj. kdyz 600 tak na #6 jak jinak ze) [:)]
Tak at ti to i nadale skvele hleda.
Tome ty jedes. Velka gratulace ode vsech.
Gratuluju! Geopupendo do carodejnic?
Hezka zprava !! Tak sup sup at pribejvaji dalsi !! Moc gratuluji.
Pehto, jedeš. Gratuluji !!!
Neuvěřitelné! Ta pětistovka byla snad minulý týden, ne? Gratuluju!
Na dálku to není ono, gratuluju i černým na bílém! A ať se Ti ta řada pěkně drží.
Chvilku se nepodívám a je tu další jubilant! Moc gratuluju a přeju spoustu energie na další piksličky.
Není to tak dávno, kdy mohl mít geocacher po nálezu 600 keše obavy, co bude hledat příští týden. Ty doby už jsou pryč a proto mohu jen gratulovat k jubileu a nemusím litovat, že nebudeš mít co hledat.
Ahoj Pehto, gratuluji k 600ti stovce. Daleká meta… Spužva
Tak vzhůru na další kilo
snih, blato, pliskanice? neva, pehta si to stejne suverenne razi za keskama
gratulujeme
Se ti teda divim, že hledáš práci, dovedeš si představit, jak si zaměstnanej člověk horko-těžko ukrajuje čas na kešky? Není to takhle o moc lepší? Gratulace i z Pankráce ![]()
Přídávám se k zástupu gratulantů a přeju aby tě to přibývalo jako do teď [B]