Pehta #700

Moc gratuluju k další stovečce. Tak ať to jede a přináší radost i dál.

Pehta (700) na příjmu v PLB:

A s čím jste tady, pane Pehta?
Jo, že ať se snad ani neptám.
Prý geocaching, žadná póza,
je Vaše správná diagnóza... [:P]

Tak to jste tu dobře, milej zlatej.
opatruj Vás Signál svatej.
Budete tu, ve vší počestnosti,
v té nejlepší geo-společnosti. [H]

Sestři, dejte mu něco na spaní,
a plastovou krabičku na hraní.
Pán si bude tiše logovat
a se spolupacienty notovat. [<:o)]

Jen připomínám, pane,
a to považujte za dané:
Dodržujte večerky
a neškádlete kačerky [:P]

Jo a kdyby se Vám snad zdál sen,
že se odtud dostanete někdy ven,
tak na to zapomeňte raději.
Zpátky? Už nemáte naději. [:|]

Vy totiž nechápete souvislosti.
Propadl jste těžké závislosti.
Za personál Vám jen mohu slíbit:
Nebojte, bude se Vám u nás líbit [;)]

Pehto, supr [:)] Nech sa dari aj dalej a to najma v sukromnom zivote - drzim palce [H][Y]

No hezké.. Tohle už je opravdu hranice, kterou překračují jen ztracení závisláci. Je hezké být nezávislý a proto hurá do ještě větší závislosti..

Gratulace a ať to šlape..

Pekne cisilko. Moc gratuluji a preji at se vsechno dari tak jako to kesovani.

taky se pridavam ke gratulaci, pekne cislo

Teda že mi není hanba … málem jsem si dalších kulatin nevšimla [:D] Gratulujeme společně s chromosem!

Krásná meta! Jak pak dlouho se asi zdolává?[:)] Určitě se přesvědčím na vlastní kůži! Jen tak dál, však taky vytoužená tisícovka je za "rohem". Vím, je to možná unáhlené, ale proč si neklást vysoké cíle! Gratuluji k tvému úspěchu.

Taky gratuluju, mě to jde s přibývajícími čísly (jak to v blízkosti vymeteno) nějak čím dále tím pomaleji. Krásné čísto, těch 300 bude za chvíli.  

Pehto, Pehto..! Jedeš nějak moc rychle, dej pozor ať v tom fofru nějakou keš nepřehlídneš.[ap][;)]

I já se přidávám k zástupu gratulantů a blahopřeji k dosažení další mety. Do dalších lovů hodně zdaru.

No, to už je fakt Diagnóza [;)]! Gratuluju!

dandra to vystihl presne [:)] gratulujeme. a ten litrik, ten uz vykukuje za rohem [;)]

Děkuji všem gratulantům - až nás všechny pochytaj budem na oddělení jistě správná parta [:)] Jenom se obávám že ti kdo nevlastní Sirf3 modely budou mít uvnitř asi horší signál [:P]

Blahoprejeme k uctyhodnemu cislu! Spuzva, Sun-Man, Hmyzak