Dneska se mi poprvé stalo že mně geocaching přivedl do střetu se strážci zákona i když jen městskými. Když sem jim vysvětlil že opravdu nesprejuji a ta čepička neznamená že mám půl kila heroinu tak se omluvili a popovezli mě autem:D
Tak by mně zajímalo jak ste na tom vy ostatní a policie…
Já se zatím policii úspěšně vyhýbám, v okolí Hostivaře jsme s bráchou potkali dvakrát na koních a vždy když jsme se chystali zalézt do lesa cesta necesta, tak jsme raději počkali až budou z dohledu. Mám z policie respekt a nevím co bych jim vysvětlovala, takže i když jsou zrovna poblíž keše, raději počkám než zmizí, nebo se vrátím jindy. Zatím mě nikdy nenačapali při něčem podezřelém, ale občas mám pocit, že tím jak se člověk snaží chovat nenápadně, je to právě o to víc nápadné;)
Proč myslíš? Těch 10% slušných pejskařů, co po sobě uklízí je v pohodě…
Nesnáším ten zbytek, co je arogantní a chová se jako prase. Platím daně a za ně nemám žádnou ochranu proti těm prasatům…
2x týdně ráno po 7h jezdí ulicí šíleně hlušná čtyřkolka s vysavačem a vysává ho.na po pejskařích… v 9h jdu do práce nebo pro rohlíky a tak na 50% hned šlápnu do čerstvého ho.na od psa… stojí to hromadu peněz, efekt nulový. já naštvanej, pejskaři v pohodě…
jdu s kočárkem na vycházku cca 400m ulicí do parku. Cestou potkám tak 10-15 hromádek a cca 4 stojany se sáčky na psí ho.na. Sáčky jsou na místě, ho.na v dosahu cca 2m od stojanů… stojí to peníze, efekt nulový
vezmu malou do parku na louku pro sluněni atd. Okolo běhá smečka psů co tam má zákaz, bez košíků a nase.e hned vedle deky. Pániček se směje, mizí v dálce. Hnus velebnosti
A to bych mohl pokračovat. Strážník nikde a když ho upozorníš, usměje se a že je to boj s větrným mlýnem či co…
Překvapuje mě, jak se arogantně pejskaři chovají u nás v parku…
máme tady "sluneční louku" a vůbec jim nevadí házet balonky mezi ležící lidi, děti atd. i když je hned vedle cedule zákaz vstupu psů…
po parku jsou vyčleněné plochy pro volné venčení psů. Ty zakazující volný pohyb během 2-3 dnů zmizí a může je MČ obnovovat jak chce. Náhodaují a bobují ?
v zimě děti sáňkují a bobují na jediném rozumném svahu. Obvykle nevadí pejskařům házet mezi děti balonky a čekat na to, až pes udělá hromadu uprostřed svahu
naše pěkná zahradní restaurace se zákazem volného pobíhání psů. Všude cedule se zákazem, ale dát si v létě pivko a buřta v podstatě nelze… páníček nikde a čokl žere vaši klobásu z tácku
No, úplně nulový ten efekt neni… vono luxovat hromádky je celkem užitečný (ale u nás sem nikdy neviděl, že by to někdo dělal) a ty sáčky těch cca 10% slušných pejskařů fakt používá. Jinak mě ty hovna všude taky hodně vaděj… Svýho času sem si řikal, že až budou prachy, tak si koupim tank a ty psy budu přejíždět jak číňani spící studenty na náměstí nebezského klidu…ale tim bych "sluneční louce" asi taky moc nepřidal…
Na ten vysavač mám svůj názor… stojí to peníze, smrdí toho benzín, dělá to šílený hluk a stejně za hodinu po něm do něčeho šlápnu :@ Proč mám já trpět a musí mě 2x týdně budit ten šílený hluk od vysavače??? V jiných MČ používají buď ruční metaře nebo lehčí elektro vysavač. Nechápu proč u nás v ulicích musí jezdit šlená terénní čtyřkolka s turbo vysavačem..
CHmm .. nic k řešení nemám. Jen mám ukrutnou chuť si tu s vámi přifňuknout. Psí hovna jsou tu v Praze všude a stále. Nedá se jít po chodníku bez připíchnutých očí na zem, o malých trávníčcích zubožených mezi domy ani nemluvě. Majitelé psů jdou bezohledná hnusná hovada. (těm slušným se omlouvám - měla jsem dosud smůlu a neviděla ani jediného uklidit po svém psu. Ba mi jeden vyhrožoval likvidací, když mu nedám pokoj. - Chtěla jsem totiž, aby uklidil veliké hovno před naším vchodem. )
Už jako dítě jsem mívala sen a občas mnou to přání problikne ještě teď.
Bylo by fajn, kdyby se všechna neuklizená hovna těch lidí ocitla v jejich obýváku.
– Nejsem nepřítel psů, mám je moc ráda, a přeji si mít možnost soužití s psíkem.–