Dobrý den, mám tu takový zvláštní dotaz.
Chtěl bych založit pěknou keš a prostoru v daném místě je dost, takže velikou - třeba klidně 30, 35cm šírokou. Ale představoval jsem si vždy aby to nebyla žádná teď novodobá moderní keška v plastové krabičce od "svačiny". Vím, jsou pevné, vodotěsné a vydrží vše, ale já bych přecijen chtěl něco autentického k hledání pokladů. Kačeři hledají poklad a tak by měl i tak vypadat ne? Dát tam nějakou truhlu plnou zlaťáků asi nepujde, ale aspon nějakou nádobku která by nevypadala tak uměle, splinula s přírodou a hodila by se na poklady. Klidně nějakou plastovou, ale pěknou, hnědou či černou. Nebo z jiného materiálu. Co kov? šel by? Tvarově aby byla zhruba stejná jako ty lock&lock ale aby vypadala aspon z mého pohledu líp ;o)
Projížděl jsem ruzne obchody, hypermarkety, hobby a baumarkty, prostě vše co mě napadlo,ale nikde nic co by se hodilo.
Mám prostě smůlu nebo máte nějaký návrh? neviděli ste někde něco? Třeba v okolí Liberce? Děkuji za odpovědi
Pokud hledáš inspiraci. Zkus jít do moduritu, pro práci s ním nepotřebuješ žádnou dílnu, žádný zápach, akorát potřebuješ starý hrnec na vaření, otázka je kolik toho vydrží venku.
Tak existuji i kese ve drevenych truhlach, proc ne, jen ji nejak zajistit pred vlhkem ale uz jsem videl i papinak misto krabky, neprsi do nej, je originalni, jen ta esteticka stranka mozna zaostava :D, ale je jasne prebita strankou praktickou B)
Mě by se líbil docela umělý kámen, ale nevím, jestli lze doma nějak vyrobit. Teď jsem začal pracovat na normální dřevěné krabičce co snad jednou použiji - pár prkýnek, šroubků a je to. A vodotěsnost ? No jednodcuhé: Do vnitř strčím tu klasickou umělohmotnou
Lock and Lock jsou sice dobré, vodotěsné, ale originální a zvláštní moc nejsou, proto jsme vždy vděčný, pokud autor vymyslí cokoliv jiného.
Tady je blbý, že když se někomu zalíbí, tak ji vymění za svačinovku. Přesně to se stávalo s oblíbenými ammoboxy - prostě ho někdo vyměnil (ukradl?) za krabici od vajíček…
Nejlepší je podle mě pikslu vyrobit, pokud k tomu máš možnosti. A nebo koupit plastovku a předělat ji k obrazu svému, aby zvenku nebylo vidět že je plastová. Suprová piksla je na Měcholupským upírovi :D;) ta je podle mě absolutně nejlepší a krabice tohoto typu otvíráme ze všeho nejraději :p… Apropos my jsme na naší první noční upíří multinu koupili pěknou pikslu v Ikei, sice je plastová, ale fakt se nám líbila, ale zřejmě už je neprodávají :|… Je to pěkná plochá černá plastovka tvaru vhodného k tématu keše. Tak až to zase spustíme (do týdne), tak se přijďte podívat