Peníze do kešky?

Ahoj, co by se stalo nebo je to nějaké porušení pravidel, když jsem si zapomněl věci na v7měnu a místo toho jsem to vyměnil za drobné peníze? Dik

Nic se nestane. A až tam necháš pětikilo, dej vědět, rád se rychle zastavím :slight_smile:

Snad jen, že jakna to příjdou trvale opálení občané, zvláště pak ti malí usmrkanci, tak hlavně ty městské keše vemou za své.

Osobně to nepovažuji za příliš šťastné, nechávat v keši peníze. Jakože si něco vezmu a nechám tam místo toho dvacku… V keších se většinou vyměňují předměty, není to obchod, kde si něco vybereš a necháš za t odpovídající částku a já si pak tu dvacku vezmu a dám tam třeba… kinderbordel? Kdybys tam nechal třeba Marku, Drachnu, Forint nebo něco podobného, pochopil bych to, ale nechat tam český prachy :(. Snažil bych se to tak dělat co nejméně, nejlépe vůbec.

Udělala by ti dvacka v keši radost? Vzal by sis ji? Nebo raději vidíš něco pěkného?

Já na koruny v keších narazil už hodněkrát. Nikdy jsem si ale žádný peníz nevzal a nechal je tam. Bylo by to pod mou důstojnost…
Podle mne si raději z keše nic neber, pokud za to nemáš adekvátní náhradu. Za peníze si raději něco na výměnu kup, neříkej, že zjistíš až u keše, že nic nemáš…

No, my jednou našli v keši papírovej dolar (byla to Micache, jedna z našich prvních), starší dítko z toho mělo druhé vánoce, dolar dlouho střežilo jako poklad, pak ho utratilo při zahraniční dovolené a dodneška na to vzpomíná.

Takže já a priori proti penězům v keši nic nemám :):slight_smile:

Exotické peníze - jako zajímavost určitě. Naše peníze - až tak od dvoustovky výš.

Ja na důstojnost nehraju. Vybral bych úplně všechny a do mrtě, ale nějak je tam nenacházím. Jo jednou jsem nalezl v keši nějaký dolar a cent ale kvůli tomu do Ameriky nepoletím.Tak jsem je tam nechal.:frowning:

Pro LeMon Team + moucha111

Myslím, že tady je řeč o penězích jakožto o Kč.
Najít dolar v keši, vezmu jej taky. B)
Já měl na myslil třeba platnou desetikorunu nebo 4 dvoukoruny, jako jsem našel minule mezi kinderšrotem…

No jsem ti tak asocioval, trošku mimo téma, že mě štve spíše opačná věc, kde v listingu i na krabičce je napsáno:"vkládejte pouze mince"… no a co myslíte, jaký je obsah? Figurka bez nožičky, kinder bez hlavičky, šiška, kamínek a klacík…

Jednou jsme byli na keši s kamarádkou, byla to její první keš, takže nic vhodnýho neměla. Tak dala platnou stravenku. Nic hroznýho mi na tom nepřijde, v některých náročnějších přírodních keších peníze i chvíli vydrží…
samozřejmě když máme vhodný předmět, jasně má přednost!

Nevidím důvod proč za něco nenechat 10kč, nebo dvacku. Proč ne. Já to nedělám, ale mnohokrát se stane, že člověk někam vyrazí, teď zjistí, že jsou kolem kešky a zrovna je tam třeba něco, co třeba sbirá a v takovém případě proč ne za peníze. Nemělo by to ale asi být pravidlem.

Já to teda moc ráda nevidím. Potom jsou ty věci na výměnu čím dál horší. Ovšem kdyby se tady bavilo i nečeských penězích, tak to je dobrý. V mé první kešce jsem našla nějakou minci odkudsi (už ani nevím) a potom jsem jí měla snad rok v peněžence :smiley:

Prosím všechny, kteří vkládají PLATNOU měnu do keší, aby mi zaslalli své nicky přes profil. Přidám si vás mezi přátele (sponzory) a konečně začnu dělat geocaching na profesionální úrovni.;)Už se fakt těším.:wink:

zdravím , já do keší vkládám neplatné mince různých států samozřejmě i české které mám doma nahromaděné takže na pár keší to eště bude. ale momentálně platné české mince bych tam nedával :wink:

A nechceš kontakt na vyznavače úplně jiné zábavy?
To se vezme hledačka kovových předmětů, nejlépe 2-3 s různými funkcemi (principy hledání) a projde se občas nějaká ta pláž (v létě!). Nejen mince, ale i nějaký ten prstýnek, řetízek ale i mobil…