Na keškách u výše jmenovaných dávejte pozor co píšete do logu. Hlavně nepište negativní názor na jejich keš. Váš log bude neprodleně smazán. A podotýkám, že nejen poznámky, ale i nalezeno či nenalezeno. Zajímavé řešení
Nechceme to hrotit. Oni si tohle chování k ostatním vybrali a myslím, že reviewer s tím stejně nic neudělá. Zatěžovat ho tím asi nemá smysl. Je to pouze informace pro ostatní.
Tolik se snažili, chtěli udělat ostatním svojí krabičkou radost a oni jim to nějací oškliví nehodní človíčkové KRITIZUJÍ!!!
Ale co naděláte, lidé jsou různé. Mne takhle kdysi bez slova vysvětlení smáznul found it log owner, který měl asi 20 založených cachí, z toho zhruba na polovině Need maintenance log; můj log tam zůstal až na druhý pokus, kdy jsem dezolátní stav cache (bez víčka, uvnitř jenom vlhký útržek papíru jako logbook) nechal bez komentáře.
Kdysi jsem narazil na zminku, ze kesule musi byt publikovana alespon na 3 mesice. Uz si presne nevzpominam, jestli je to primo pravidlo nebo nejake doporuceni. Nemohu to ted jak napotvoru nikde vygooglit. Nevedel by nekdo, jak to s tim vlastne je?
[small]"Trvalost Cache
Při přihlašování cache na stránkách Geocaching.com geocacheři počítají s tím, že cache vydrží na místě po rozumně dlouhou dobu. Tudíž, cache, jejichž účelem je posunovat se v prostoru ("travelling caches"), nebo přechodné cache (umístěné na kratší dobu než 3 měsíce nebo jen na eventy) pravděpodobně nebudou zveřejněny."[/small]