personalizace - testování

ahoj, v testovacím módu spouštíme registraci, která by měla umožnit personalizaci dat, lepší rozlišení uživatelů ve fórech a výhledově i další fíčury. můžete se zkusit i zaregistrovat. mějte trpělivost a nepropadejte prosím panice. hodně štěstí všem.

Dik za jako vzdy skvelou praci. Prihlaseni probehlo bez problemu, avatara si vyzkousim az jindy, ted uz skoro usinam.

Je ono to i filtruje nalezene cache na cachemape. Proste dokonale.

Dobrou noc. Michal

Taky naprosto v pohode. Diky

Bez problémů. Díky.

Registrace bez problémů, jen při filtrování nalezených zůstávají vidět webcache. Každopádně je to šikovné. Díky.

Panice nepropadám :)) Ale já se lognout nemůžu. Hlásí mi to chybu. Asi zase budu sám, komu to nepujde :)))

Nebudeš sám - mně to taky nejde:-(

A zaregistroval ses :wink: ? Jestli ne, tak se nedivim :smiley: !!

No registruji se registruji :))) Ovšem mne to nechce. Asi pro ten registr nebudu dost dobrej :)))

Když ona (alespoň mně) nefunguje zejména ta registrace…

zda se, ze to funguje.
Diky Honzo!

Me to taky neslo dokud jsem nedal to Hledani (nicku na GC.COM), pak uz to dal pokracovalo v pohode…

Vse bez problemu, jen mne zarazil ten e-mail: zadny odesilatel a zadny predmet, tak jsem ho trochu s obavou otviral. Nema rad kdyz nevim kdo mi pise a co mi chce. Jinak dik, ta cachemapa mne uspokojuje.

To jsem dělala od začátku, ale nic - ani to nenapíše, že nenalezeno…
Asi nejsem :frowning:
Ach jo…

Tak asi na 162x se mi to povedlo :))) Heureka už se sdružuji :)))

Paráda, funguje to!

Michal

Huráááááááá!
Taky jsem to nějak záhadně přemohla:-))))

Test loginu

Jeste mozna technicka pripominka. Neslo by tam dat zatrzitko v profilu zobrazovat / nezobrazovat mail ?

Dobrý nápad. Ideální by možná také bylo, kdyby se mail zobrazoval jen přihlášeným