Tady mají katalogový list, několikrát jsem tam jel kolem a viděl, že je tam vyrábí - jen musím ještě zjistit, jestli se dají koupit přímo tam, nebo je třeba si tam zavolat a objednat si je.
tak zrovna tady v jilovem jsem pred casem s dotazem narazil - ze pry neni problem, ze mi je prodaji, ale pouze v jednom z techle dvou balení no a jelikoz dodnes nevim, co bych s jednim kubikem PETkovych prefabrikatu delal, s diky jsem odmitl. ale treba kdyz tam zajdes ty, tak na tebe jako na teenagera budou pohlizet shovivavejc a neco ti daji.
tak pokud vim treba benjo je ma pres gc.shop, ja mam ted dve taky od nich neb muj tajny zdroj - kamaradka co zazasobila PETkama pulku cesky kanady na CGC zavody, pracovala v te dobe ve stejnem arealu s PETfirmou prave v jilovem a sem tam vyrazila na dvur dat rec s chlapiky od vyroby. a jelikoz je dosti vyrecna, tak jim musela z ni po par minutach jit nepochybne hlava kolem a jaksi, stastni ze pote co se vykecala uz mizi, si nevsimli, ze z predpripravenych kontejneru vzdycky par lahvicek zmizlo ovsem uz tam nedela - coz, jak kazdy uzna, se takovahle do nebe volajici nezodpovednost hned tak nevidi porad jsem ji to nezapomnel.
Tak zitra jedu pro prefabrikaty. Par si jich necham a zbytek kdo bude chtit, budou u mne k vyzvednuti na Pankraci v Pze v praci, pripadne by se dalo i Brno.
no jooo, to je vlastne pravda. ale ja ted musim opravit hlavne disablovane kese, takze megaprojekt P-A B-A odlozen k ledu a na to by byla skoda PETek, k tomuhleucelu jsou fotolaby, kde vzdycky prijdu do fotolabu ve vodickove, zeptam se, jestli si muzu vzit filmovky pripravene v krabici na volny odber a vyhozeni, oni prohlasi ze samozrejme a pak jen nevericne koukaji, jak vezmu skatuli celou ji otocim do batohu zrovna ted jich sedesatka padla na hurkach
Pani mi da co bude mit pri ruce, takze jak nakoupim tak budu prodavat, par si jich necham a pak kdo bude chtit, tak necht se se mnou domluvi. Rikala ze nejsem prvni, kdo se na to ptal a ja odvetil, ze nebudu urcite posledni Velmi prijemna pani. Zitra dam vedet kolik jich cca bude.
Jak jsem napsal, jak nakoupim, tak prodam. To znamena, dostanu - daruji. Aby bylo v tomto jasno. Neminim na tom vydelavat. Na vas bude akorat se za mnou dostat do prace.
TAK JE TO TU
Prefabrikaty mam u sebe, takze kdo chce, necht se ozve, dam mu founa a domluvime se kdy. Jsem na Pankraci v praci, takze metrem jste tu hned. Zatim jich je dostatek, pani Nejedla byla na mne hodna, musime ji podekovat. Barevne jsou zelene a nahnedle.
Michal
Jeste pro ty co by radi z Brna a okoli. Muzu nechat poslat po kolegovi do Brna a vy si to tam vyzvednete.
Jinak jich je hafo, takze se nestydte si rict Par jsem jich uz rozdal.