Jak si tak lebedím ve vlastní třístovce a koukám,že i kolega Pete29 slaví.Protože jseš podobný mému kamarádovi, tak musím prohlásit:“Luďku”,gratuluji.Jseš fajn chlap a přeju ti,ať ti tvé hanvagi našlapou spousta a spousta kilometříků.
Jémine, další třístovkář! Blahopřejeme ku geojubileu, ať Ti to šlape dál!
M + 3 geogirls
Také se připojuji ke gratulantům. Ať nožičky nebolí a šipička se posouvá :))
Pete, prejeme hodne stesti do dalsiho hledani.
Pete také posílám velkééé blahopřání.
Gratuluju, jen tak dal!
Take preji hodne dalsich geouspechu.
A hlavne at te to stale bavi.
Připojuji se ke gratulantům a těším se na další vtipné logy…
Taky gratuluju, hodne dalsich peknych zazitku pri hledani, Asteris
Pete moc gratuluji a tesim se na dalsi tvoje logy, pro ktere mam velkou slabost !! Jinak si moc dobre pamatuji jak mi Cmuchal vypravel o tom jak jste se potkali, ze jsi by jeden z prvnich ne-li vubec prvni geokacer, ktereho potkal pri hledani ! At ti to porad slape a pivecko at chutna !!
I ja gratuluju k peknemu cislu a preju hodne uspesnych nalezu!
Kpypl’s gratuluji a preji hodne hezkych kesi a zazitku ve ctvrte stovce!
není co dodat, také gratulujeme
Pete je spravny chlapik a Pete to vieee, preto mu ziadna keska nepovie nieee :)))
<DIV>
Tak jsem se po delsim case dostal k tomu, abych si prolistoval forum a co nevidim. Puvodne jsem doufal,
ze se tise a nenapadne proderu nekam aspon k 500, kdy to tak v soucasne dobe asi zacina stat za rec,
ale kdyz to prasklo...<BR>
V duchu toho co se kdysi odpovidalo na pochvalu pred nastoupenou jednotkou odpovidam:
"Slouzim geocacherske povesti!" Ale neni to tak uplne pravda, slouzim zejmena svemu zdravi, a to predevsim
(obzvlast vezmu-li v uvahu nektere dosti bolestive pady) dusevnimu. Od te doby co jsem s "tim" pred necelym
rokem a pul zacal se dosti zmenil muj zivotni styl a trochu mozna i zebricek hodnot, coz je v mem veku
napovazenou. A mohlo tomu tak byt jen za predpokladu, ze si nekdo dal tu praci. Proto krome velkeho
podekovani za blahoprani, posilam 300 jeste vetsich podekovani za ty kesky. Rozdelte si je prosim podle nasledujici
tabulky:
</DIV>
<TABLE border="2" rules="all">
<TR>
<TH>Pocet podekovani</TD>
<TH>Komu</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">23</TD>
<TD>Dorcadion, Saman</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">13</TD>
<TD>Milancer, Pc-romeo, Pitr, Tabacek</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">12</TD>
<TD>adp</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">9</TD>
<TD>Groula, Mel_Man, Toniczech</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">7</TD>
<TD>DaFy, Haitra&Zuzik, Moharela&spol.</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">6</TD>
<TD>Jarry</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">5</TD>
<TD>Anneke, haggaeus, Michal&Jitka, Solim</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">4</TD>
<TD>Bentley007, Gandhi, Mion, PaBa, Pitris, TeeJay</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">3</TD>
<TD>asteris, Drevokocur, Ferda, Kerim, Mikes&Danuska, RaRoch</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">2</TD>
<TD>budul, Burgos, Cerro Torre, Dain&Olik, Kpypl, luablue, marcus.s, Maty, Mikka, MireCzech, OK1FRN, prospektor, Robertovo, Svata, Volfi, Zdudu</TD>
</TR>
<TR>
<TD align="center">1</TD>
<TD>4.PVS, AGP Team, Airspotter, Anad, Awe_cz, Barba, Barrandoffska d., bartj, baz_cz, BoB.C, brabenecz, bxhome,
Cejda, Cmuchal, cyne, dadc, EraSeek, FabianCZ, Fifa, GeoAnimals, Geocacher66,
georgem, Hrouda, Istari, JaKr, JPAgeo, Karlovarsti Krokousi, Kizz, KOHI, kolombo, Kozel, Kudrna,
Lifebook, linearB, low_CZ,
Lucky&spol., lunchbox, Malahavranice Team, max0660, MaxOkj, Merlin_CZ&Gabi, Milan, Milas, Monika&Raptorus,
Nektarbrothers, OK1COM, Olii, pepa.z.pocernic, Pit2002,
Ponik, RKP, Smook, tucnak, Uza&Albi, v&f family, Whoever_CZ, XPJ</TD>
</TR>
</TABLE>
<DIV>
A to posledni, nejvetsi podekovani posilam vsem tem za jejich keskami se jeste
budu stvat za humna ci nekam do horoucich pekel.
</DIV>
Nějak jsem se dostal pozdě na toto vlákno, snad se jubilant neurazí. Gratuluji k excelentnímu výkonu.