Na vědomost se dává, že Pete29, společně s osádkami obou hydro teamů úspěšně doplul do cíle Sázava River, kde oslavil půl litru [B] nalovených kešek. Po fyzickém potřesení tlapou přidávám i to virtuální. Bravo! [Y] A neumdlévej. Jsi teprve na půli cesty ku geopupendu [:P]
Pekné, opravdu pekné… Doufám, že poctí návštěvou i chystaný 2.geoapríl.
Pekné, opravdu pekné… Doufám, že poctí návštěvou i chystaný 2.geoapríl.
Gratuluju ke kulatemu cislu i k preziti dnesni vypravy [8-|]!!!
Dobrá práce - gratuluji.
Hehe. Tak si dnes vrabci na strese stebetali, ze Pete ma sice 500 cachi, ale diky bourlive oslave sampanem nema gpsku [:D].... teda jenom docasne. [Y]
Tak gratuluju a bacha na medvedy.[:)] Btw. Ja to rikal uz davno.
500, to už je dost vysoké číslo, gratuluju.
Btw.: Na úvodní straně fóra návštěvníkovi blikne, že má Pete 29500 :-)))
Petovi som mal tu cest zablahozelat osobne pri dosiahnuti tohto pekneho cisla - ma vkus a vybral si na to skvelu cache. Pete, si super typek a tesim sa na dalsie stretnutie ![]()
Přidávám se ke gratulantům a jsem ráda, že jsem Ti mohla s vodáckou partou gratulovat osobně [Y] Jen tak dál!
GeoAnimals Team gratuluje ke kulatému jubileu. [<:o)] .
Pokud si pamatuješ na doby dávno minulé, když jsi lovil Praha - Hlavní nádraží, tak to jsme byli my, ti bezradní lidičkové, kterým jsi dodal naději a udržel nás geoaktivní. Takže díky a congratulations jeste jednou.
Pridavam se ke gratulantum, at Ti kese pribyvaji a uzivas si pri jejich
hledani. Jsem rada, ze jsem mohla byt pri jubilejnim hledani, byla to
opravdu dustojna petistovka,zdravi Asteris
Petře moc a moc gratuluji a velmi mi chybi moznost v prehledech cist tvoje skvele logy. Tak at ti to porad slape tak jak by sis pral!!![:D]
Gratuluji kolego, gratuluji! Jen tak dal [^]
Gratuluju Pete, silny signal a spoustu krabicek na peknych mistech…
Po osobni gratulaci primo na miste zasilam jeste i tu elektronickou. At te to Petre bavi i nadale a doufam ze v tve spolecnosti zase nekam vyrazim - at uz na vodu ci tramp (nebo treba oboji [;)])
Petre vsichni ti gratulujeme ke skvelemu vysledku. Verime, ze zase na jare nekam spolecne vyrazime. Na minuly vandr vsichni vzpominame. Tak at se dari