Pexeso

Ahoj všem, pohrávám si s myšlenkou vyrobit pexeso s logy geocacherů a geoteamů. Pošlete mi prosím svá loga v nějakém lepším rozlišení, nebo ve vektorech na adresu [email protected]
Dík David

zaslane [:)]

[quote] DIrKa team: Ahoj všem, pohrávám si s myšlenkou vyrobit pexeso s logy geocacherů a geoteamů. Pošlete mi prosím svá loga v nějakém lepším rozlišení, nebo ve vektorech na adresu [email protected]

Dík David

[/quote]

Namas tu adresu jen [email protected] ? Ta adresa mi vratila chybu:

This is the Postfix program at host smtp.zoner.com.

I’m sorry to have to inform you that your message could not

be delivered to one or more recipients. It’s attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can

delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<[email protected]>: host mx1.seznam.cz[194.228.32.42] said: 550 Sorry, no

mailbox here by that name. (in reply to RCPT TO command)

zrovna jsem se chtel zeptat na to samy :slight_smile:

Jasně že mám, člověk chvíli nekouká na svou levou ruku a ta si klidně klepe do klávesnice jak chce [:$]. Adresa je [email protected]
Dík za upozornění

Může být i vektorový výstup z programu Inkscape ? Bohužel neumí export do CDR, nebo které formáty ?

imho, co je lepší rozlišení ? 800dpi ? raději posílám 400 

Nápad je SQĚLEJ, taxem ti taky poslal naše logo (formát CDR/verze 5 - ten bys měl přečíst bez probémů). Bližší info bys nedal? (kdy, jak, kolik, cena…) Případně nabízím spolupráci, tiskoviny fšeho druhu mne živí!

Supr vec…

Posilam JPG…pro dalsi info budu sledovat vlakno :slight_smile:

Jen co ho dotvoříme určitě zašleme :slight_smile: Goblini zdraví DIrKu

Zasláno, už se těším na pexeso. Sleduji forum a hledám datum a cenu!!!

Právě posílám, snad se ještě vejdeme. [;)]

Logo snad pošlu během zítřka, nápad SUPER

Ahoj všem, zatím mám zpracovaných 16 obrázků, (+2 naše a Gobliní) tak vesele posílejte dál. Ideální množství je tak 32.
Vy, kteří máte složité logo se spoustou barevnejch přechodů, posílejte v co největším rozlišení. Vy, kteří máte jednoduché černobílé logo mi prosím napište, jestli ho mohu upravit do nějaké barvy a do jaké. Pexeso se blíží, lovu zdar. DavidHB

Logo zasláno, snad bude stačit kvalita i rozlišení... Díky!

Tak i dracek byl poslan - uz se moc tesim.

To: Choze a Debora, nic nepřišlo.

Tak taky posíláme. Dík za bezva nápad!

Ahoj všem, tady si můžete prohlédnout první dvě strany a záda pexesa. Kartičky jsou 4x4cm. http://davidhb.rajce.idnes.cz/GEOpexeso Jméno i heslo je pexeso.
Máte-li připomínky, sem s nimi.

jen mala technicka, ktera je mozna uplne zbytecna :), no ale pro jistotu :) ta rubova strana musi byt stejna pro vsechny karticky. ted to vytvari vlastne takovy hezky okraj, ale tim padem jsou tyhle karticky identifikovatelne :)

jinak pekny, uz aby bylo. Dorcadione, posli taky do pexesa toho nacurenyho broucka :)

Ahoj všem,

tak jsme taky poslaly svůj obrázek mezi ostatní :)