PHP a geocaching.com - jak zjistit pocet found a hidden

Dobrý den,
existuje nějaká možnost, jak zjistit počet nalezených geocachí bez toho, abych musel "parsovat" celou stránku? To se mi nechce, navíc se mi to zdá prasácký a tuším, že to ani není v pravidlech povolený.

Viděl jsem, tuším, nějakou customizovanou ikonku, tak by to snad nějak jít mělo. Další, co mě přivedlo na to, že by to jít mohlo, je samotná found/hidden ikonka od gc.com, ti to taky parsují jistě nějak lehce, ne nějak hardcore taháním z db při každém obnovení obrázku, to by ten server letěl za minutu dolů.

A ano, na googlu jsem hledal, docela dlouho.

Děkuji za reakce.

Ja pouzivam toto na "graficky" parsing.. :smiley: Vyparsovanim primo surovych dat jsem se nezabyval, rovnou jsem to udelal pres tu image knihovnu. S daty by se ale dalo delat daleko vice ficur nez s pouhym obrazkem, to jo.. Mozna to uz nekdo zkousel a ozve se.

Premium Member account -> Pocket Queries -> My Finds :slight_smile:

Tak nějak nechápu co vlastně chceš. Pokud chceš zjistit, kolik máš nalezeno, tak se koukni k sobě do profilu do seznamu cache, tam najdeš i nalezené i založené. To samé, pokud to chceč u někoho jiného…

No, pravděpodobně chce, aby měl ve (po proběhnutí skriptu) dvou proměnných (třeba $nalezeno a $zalozeno) odpovídající číselnou hodnotu…

Naprosto tvůj problém chápu.
Co vím, něco takového má abakus a marekl. Možná se ozvou, nebo někoho z nich zkus kotaktovat.

Oni mají na stránkách výpis kačerů, kteří již nalezli kolik keší z jejich série BMC.

Osobně s tím nemám zkušenosti, ale také by mě toto téma zajímalo.

V GSAKu je makro gpxcref.gsk, ktere umi udelat crosstable nalezcu na vybranych kesich. Podminkou je extra databaze vybranych kesi a pravidelne aktualizace logu nalezcu pomoci makra addlogs.gsk.
ysledkem je html podoba ale da se v pohode zkopirovat treba do excelu a dal s ni pracovat. Pouzivam tento zpusob treba ke kontrole opravnenosti logu na bonusove kesi.

Odpověděl bych, kdybych věděl, co vlastně frettie chce. Jestli chce svoje nálezy, cizí nálezy, nálezy na svých keších, …
Mám přehled nálezů na našich keších BMC, bohužel to nejde udělat jinak, než parsovat listingy (resp. logy v nich). Uloženo v mysql, prezentováno pomocí php.

EDIT: v rozporu s ujednáním je strojové zpracování www stránek. Kdoví jak je to ale v případě, že si člověk stáhne listing do html souboru a pak si to pitvá offline. Já bych řekl, že je to OK :wink:

Hm, taky to vidím podobně. Nebo raději vůbec. :slight_smile:

Ano, někoho takovýho jsem čekal.:slight_smile: - a jako bonus, PM mám, dokoncei GSAK používám, ale tady mi to bohužel nepomůže. :confused:

přesně tak. :slight_smile:

Děkuju, tohle je zajímavé, ale pro moje účel bohužel nevhodné, jistou db s nálezy sice mám, ale právě bych chtěl aspoň počet nálezů a počet úschov natáhnout (pro různé cachery) z gc.com.

Ano, chci počet nálezů a úschovů keší různých cacherů a nechce se mi louskat stažené webové stránky, ač by to asi nebylo tak těžký, ale prostě se mi to zdá děsně fuj programátorsky. Je to takový nečistý. Vy tedy grabujete logy k sobě a pak je zpracovávate pomocí mysql?