PHP parser pro GPX ?

Nemá tu někdo funkční PHP parser pro GPX soubory, ze kterého bych dostal informace nějak inteligentně třeba do pole? Jedná se mi o GPX z PocketQueries, jiné mě víceméně nezajímají.

Díky za odpověď…

P.S.: ptám se dřívě než to začnu psát sám, abych si ušetřil práci :slight_smile:

Nepomohla by funkce xml_parse_into_struct? Nezkoušel jsem, jen jsem jí našel v dokumentaci k php, tak nevím.

No, zkoušel jsem nějaké parsovací třídy, které jsou v manuálu PHP pod touto funkcí a v podstatě žádná nefungovala.

Možná bych to rozšířil: nemá někdo funkční skript v PHP pro práci s GPX souborem, který by mi mohl poskytnout? :slight_smile:

pokud nenajdeš přímo parser gpx, ani nic rozumného na parsování xml, tak tahle třída na parsování xml vypadá že funguje (ověřeno na gpx s jednou keší na php5) a pak už to asi nebude problém jenom přelejt z obecného pole do speciálního.

Díky moc, vypadá to dobře…

Kdyžtak se pak pochlub s výsledkem, ať další nemusí tápat jako ty :slight_smile:

o to bych take poprosil, uz se k tomu chystam nejakou dobu, ale nejak ne a ne si na to udelat cas

Ja osobne parsuju vetsinou XML expatem - tj. proudovym parserem. Sice se hur pracuje s daty ale zase mas jistotu, ze ti nebude php zabijet skripty protoze, ze jim dosla pamet. V praxi to vypada tak, ze vyrobis xml parser, zaregistrujes handlery na udalosti typu zacatek tagu, konec tagu, data … Ale jestli mas ty GPX soubory spis mensi pak klidne pouzij nejakou z trid, par jsem jich videl na php.net v komentarich u xml parser functions.

vcera sem resil jak dostat seznam wp z pocketwuery do skrysotlaca a tohle je vysledek :slight_smile:
http://jonatan.fucksheep.org/PgxToSkrysoTlac.zip
vytahne z gpx wp a ulozi je do souboru