Moj geosused Pitr a jeho rodinny geoteam sa prehupol cez 400 najdenych cache, gratulujem :)))
Gratuluji tomu, kdo me v kvetnu 2005 prostrednictvim clanku v priloze HN privedl ke geoblaznum.
Velka gratulace samozrejme i ode me!
I kdyz, o nic nejde, ze…? ![]()
Taky gratuluju !!! A taky dekuji za osvetu ve “hospodarkach”…chytnul jsem se ![]()
Velka gratulace a prani dalsich peknych vyslapu za sipkou.
Rádi se připojujeme ke gratulantům a přejeme mnoho dalších úspěchů, nejen v geolovu.
Gratulace Pitrovi, ktery ze mne udelal “uchyla”, co se mota s tim divnym mobilem furt dokola a snazi se byt pri tom nenapadny. Jsem take jeden z tech, co si v patek precetli Vikend HN a hned v sobotu tahl rodinu do hor. :-)Takze jeste jednou gratulace Pitrovi a hlavne Lucince, protoze bez ni by to urcite neslo ![]()
Cela rodina se pripojuje k zastupu gratulantu.
A ani to netrvalo tak dlouho…
! Čtyřnásobné geoblahopřání od spřáteleného týmu (který má náskok jedné geodcery)!
M+P+A+E
A já si myslel, že Pitra honí interpol po Rakousku ![]()
A on u toho ještě stíhá kešovat!
Tak to gratuluju!!!
Taky gratuluju!
Blahozelam!
Gratulace a podekovani za pekne kesky.
Také se samozřejmě připojuji k velkému blahopřání… je to super.
No, trochu se zpožděním, ale… přece…
Moc gratuluji, i když spíše Jítě, kterou ty bodíky zajímají více než Tebe..
Ale musíš uznat, že 400 je už pěkné čísílko…
Co Lůca, má radost, nebo jí je to jedno?:))
Ahoj někdy v terénu / hospodě, Who
i ja jsem se na zaklade clanku z hospodarek dostala ke keskovani :o) a vim jeste o dvou, ktere jsem tim nakazila :o)
gratuluji k 400 :o)
Dekuji vsem za cely nas team, za moc mila blahoprani ac sam se podobneho popravani “kazdy kazdemu” zde na foru v posledni dobe radeji zdrzuji. Nemejte mi to prosim za zle, nejde o projev neslusnosti. Pripada mi vsak, ze sdileni zazitku z geocachingu po internetu muze vypadat i jinak, nez neustale virtualni “potrasani pravicemi” a jak se nase rady postupne rozrustaji, muze byt brzy timto tempem “trepacka” hlavnim predmetem tohoto fora ![]()
A proto: “Radujme se z kazde nalezene! Mnozme je! A oslavujme vsechny vydarene dustojnymi logy!”
I já moc gratuluji. A teď mílovými kroky k magickému jubileu. :))