Další z našeho středu dosáhl významného geojubilea, čili Pitris se ve zdraví dožil 400 ulovených :)! Blahopřejeme!
Michal + 3 geogirls
Další z našeho středu dosáhl významného geojubilea, čili Pitris se ve zdraví dožil 400 ulovených :)! Blahopřejeme!
Michal + 3 geogirls
Téééda, to je čísílko. Gratuluju!!! Přeju hodně dalšího elánu, zdravého bláznovství, přízeň sputniků a podporu celé rodinky. A těším se brzy zase nashle.
No nekecej. Pitris, ty taky??? :))) Moc a moc gratuluju a přeji ti, ať specielně pro tebe ty pixly jsou: “čím výše, tím lépe”. Přeji u toho hledání hodně zábavy chlape.
To je fofr! Gratuluju!
Gratuluju! Zrovna na Tebe a Kacas jsem si vzpomnel vcera na Americe, kdyz tam tri silenci slezali kolmu stenu bez jakehokoli jisteni. Ja jsem malem menil trenky jen kdyz jsem se na ne dival :o). Takze jen at Te to bavi dal - lezeni i nalezani.
Čtyřstovečka, to už je hezký.. Ať Ti to dál šlape aspoň stejně dobře jako do teď.
Specialni a velka grtatulace od Slajzu & Tucku !! Je to skvele ! Preji dalsi uspechy a at vam to slape (i po tom zraneni).
Jo to je paráda, připojuji se k velkému blahopřání a hlavně at se hlavní část týmu brzo uzdraví.
Gratulace a prani peknych kesek v dalsich stovkach…
Díky chlapci a děvčata za gratulace.Bylo to vydřené.
pridavam sa oneskorene k zastupu gratulantov ![]()
Přijel jsem z dovolené, kde jsem šel občas ve vašich stopách. Pitrisovi gratuluji a hlavně ať Katka je brzy v pořádku, když je tým kompletní kešování víc baví.