Pitris se doplazil k 7ste krabicce

no nevim jak to dela, kdyz poradne nemuze chodit, ale i bez nohy (holt uz vypada na svuj vek [;)]) zdolava tereny jako za mlada [:D]  takze pri lovu kesi pozor, koukejte se pod nohy, treba se kolem vas prave plazi meresjev pitris za dalsi kesi. takze gratuluju a at se vam ty pohromu uz vyhybaji.

Bez nohou nebo bez družic, nás nic nezastaví, jsme přece kačeri v boji zakalení. Tak ať ti to dál šlape bez nehod.

Tez se pridavam s gratulaci [D], at Ti to dobre beha Pitrisi.

Uz se tesim, az uvidim premiove video, natrenovano mas dobre [;)]

Take moc gratuluji - je videt, ze zadny geocacher nezna prekazky fyzicke ani jine za svym cilem [:)]. Jen tak dale a bude brzy litrik…

Na to, že mají v rodinné anamnéze jednonohost je to úctihodné číslo. Moc gratuluji a přeji, ať od teď zdraví dobře služí.

Boris

700 krabicek deleno jedna noha je fakt uctyhodny pocin… [:D] Gratulace putuje i z Yeleni nory

Zdravím Meresjeva a gratuluji..

Gratuluju! Těch pohrom už máte oba vybráno na roky dopředu, takže teď už to pofrčí (skoro) samo [;)]

Tak abyste věděly, Pitris to má vymakaný. Jednu svou nohu na chvíli zastavil, aby získal dvě jiné kovové bedle.[:)]V počtech nejsem nic moc, ale vychází mi tři nohy, což je o 50% více, než má obyčejný kačer a tedy…gratuluji Pitrísku Lakomče.[:D]Těším se.[D]

Sice jsem Pitrise neviděl v akci, ale mám informace přímo od pramene, že terénní vlny překonává pozpátku, což s potěšením dávám na vědomí široké geoveřejnosti. Toto úsilí, korunované jedním jubileem za druhým, zaslouží mimořádné ocenění. Takže Pitrisi GO BACK ! GO BACK ! GO BACK !

No tihle poloinvalidi se maji stejne nejlip … to je pohodicka na kesovani!! Moc gratuluji!