zdravím kolegy z Pardubic… jedu k vám pracovně v pondělí a úterý a nějak se mi moc nechce v noci lovit… snad jen pro boeing si zaskočím… co dát někde v rozumném dosahu univerzitního kampusu a veřejné dopravy k němu pivko?
Rad se na pivko pridam :o) Mas nejakou oblibenou hospodu ?
Jinak v tesne blizkosti univerzity je hned nekolik kesi, kdybys chtelvnejake namety na vylusteni…
Už jsem o tom s mirotiro jednal, takže bych se asi přidal taky. Co třeba Dýdy baba? Dobré jídlo (slušná pizza) a pivo taky ujde a není to daleko.
http://maps.google.cz/maps/place?um=1&ie=UTF-8&q=dydy+baba+pardubice&fb=1&gl=cz&hq=dydy+baba&hnear=Pardubice&cid=14309297015370430072
Ta hospoda vypadá šikovně na přesun i nalitýho člověka… jinak něco jsem tam už lovil, ale inspirace možné… vyluštěno a neodloveno mám multi po univerzitě a pak jednu co končí u knihovny tamtéž…
Si rikam, jestli to neni studentskej klub;) Uvidi te tam radi doktore?![]()
u vás snad studenti nechlastaj s učetelama? tedy pardon… nedegustují alkoholické nápaje…
Není nad vožralýho profesora ![]()
Rád se zastavím, Dydy baba nevypadá špatně.
A kdo domluvi se skupcem zrychlene schvaleni eventiku ? :o)))
Jinak v tehle knajpe jsem v zivote nebyl :o)
neboj…nebo přijdu v přestrojení a masce B)![]()
Ještě by to chtělo aspoň orientačně nějaký čas…
já tam slavil i narozeniny - jen nevim čí. Hele a nemůžete to vymyslet někdy až nebudu mít co dělat?![]()
orientační čas… 8 večerní? neodhadnu kdy přesně mi skončí povinnosti… jinak budu ubytován v hotelu Harmony… dříve myslím ubytovna synthesie či co to bylo…
Cca do 19:00 hraju basket v Chrudimi. Pokud nevypotim dusi a preziju, tak zkusim dorazit…
to už by skoro chtělo zarezervovat stůl ![]()
no kdyby ses toho ujmul… zkusím vysomrovat spuštění jako eventu ![]()
A nemohl bys jeste cestou do Pardubic mrknout na obnovu jedny dlouho slibovany plzenskou kesky, co se Ti vali rok na stole? B)
Jinak bys taky mohl riskovat, ze do toho Pernikova poslu nekoho, aby Ti nakopal zadek. ![]()
Ze by zelena? ![]()
Vypadá to tak, že budu mít "volno" tak bych se taky stavil ![]()
Ač z jiné strany republiky tak to tam trošku znám.
Doporučil bych začít v pivovarské hodpodě, výborné koleno, pivovarský guláš, dělají i tataráček. A až Vás vyženou tak přesun k Dydy. Ceny solidní, obsluha vstřícná a pěkná :-). Otevřeno do …rána
Čus! tohle vypadá doobře, jen teda mirotiro má mínusbod že nejede do Hradce
Zatím to vypadá že to budu muset oželet :@ ale uvidíme v pondělí..
Taky bych zajel, ale Kuba to nějak nechce pustit za bod… bez něj nevím nevím…