Rostouci obliba Geogetu uspesne prerusta hranice nasi zeme, a dela vrasky jinym. Clyde pocitil snizeni prodejnosti jeho GSAKu, a zacal intenzivne jednat o ochrane svych investic.
Po nekolika marnych snahach o koupi sve konkurence (Proste jsem vas nedal!) jsme nakonec uzavreli takovy maly kartel.
Co se po dnesni pulnoci zmeni?
GSAK, aby zacal byt na trhu zase prodejny, snizi svoji cenu na polovinu.
Geoget se stane placenym, a bude stat take tu polovinu dnesni ceny GSAKu. Proste se o ty vase penize sabnem na polovic. Chci mit take svoje Ferrari! Takze soucasna verze bude jeste zadarmo, pristi aktualizace jiz bude vyzadovat placeny klic.
Abyste si nemysleli, jaci jsme vydridusi, tak vezte, ze celych 30% ceny tvori vypalne odvadene Groundspeaku za to, ze nas vubec nechava byt. Nedavno se Clyde trosku cukal, a hned mu zacali banovat jeho uzivatele, jako takovou malou vystrahu. (Jiste si na to vzpomenete, vymlouvali se na velky pocet prihlaseni, a ‘prekvapive’ to postihovalo prave a jen uzivatele GSAKu.) Protoze u mne to vypalne take zacali chtit, musel jsem chte-nechte pristoupit na tuto zvolenou variantu.
Tak proto je už v současné verzi GG zabudovaná funkce (zjištěno reverzním inženýrstvím), která má od zítřka na náhodně vybraných nalezených keších v databázi snižovat D a T na polovinu, u poloviny měnit náhodně datum nálezu, na nenalezených šifrovat hint a část listingu 3DESem, a každou čtvrtou trvale mazat…kdo nezaplatí, bude mít po statistikách a po hledání! Teď už je mi to jasné! Bazinga!
A jéje, to je mi nadělení, ještě že jsem už příspěvek posílal, akorát teda nevím jestli jsem neposlal málo, když tak to hned doplatím, máte to nějak evidovaný, aby se to dalo dohledat, platil jsem to totiž přes PAYPAL a tam mám určitě civilní jméno, tak bych nerad aby se mě to nějak kouslo, když ještě nemám vyexportovaný keše na zítřejší výlet. Raději si změním datum v komplu, vlastně ne, raději si ho odpojím od netu, nebo ho vypnu úplně? Ježíš co mám dělat??? jsem úplně zoufalej!!!
No, já mám účet od Clyda. Je to za pár babek. Nelituju. Nehledě k dnešnímu datu B) - statistiky dělám i přítelkyni, která na Clyda prdí. Takže kdyby cena za GG byla v relacích GSAKu, považoval bych to za zcela rozumné.
Ale hodnocení tématu - povedlo se :).
No realne jsem zvedav, jak se autor postavi k dalsim lidem, kteri mu s tim docela pomahaji - at uz jenom napady nebo i tim, ze prilozi ruku k dilu. Tito kolikrat stravili hodiny a hodiny casu a ted si pekne autor napakuje kapsu!