Ne ze by se standa prastil pres kapsu a poridil nove geovozidlo, vzdyt on ani na odlov autem nejezdi, jak rika "kam nejede vlak tam me nedostanou" :D Ale povedlo se jim spolu s Maruskou, mj dela super koprofku, odlovit timto zpusobem svou 100 kes. Velice nas potesilo ze po dlouhem badani si ktomu vybrali nasi NektarBrotherskou kes :D Timto jim gratulujeme a dekujeme, ze nas do tohoto "spotu/zabavy" zasvetili!
A nyni uz jen obligatni Standovo: "Bješ, bješ, bješ najdi další stou keš!"
Ahoj, taky se připojujeme s gratulací, ta stovka je supééér[Y]. Takže přejeme hodně dalších nalezených a to heslo si s dovolením zapamatuju k pobízení týmu taky.
Skvělé, úžasné, vynikající. Škoda, že jsem byl v sobotu mimo GSM signál, protože jsi mi Stando zřejmě volal tu úžasnou novinu, že jste si došli pro 100. kešku. Jsme moc rádi, že to byla naše keška a jako Vaše hodné geoděti vám budeme muset připravit nějaký geodárek. Obdivujeme Vaše nachozené kilometry a slibujem, že až se vydáš na svou vysněnou cestu kolem republiky SONE+, budem všechny ty vlaky ve kterých pojedeš stopovat autem a sbírat kešky okolo trati (jsem zvědavý, jestli Maruš bude sedět s Tebou ve vlaku, nebo s náma v autě :-)). Do druhé stovky samozřejmě přejem vše dobré, hodně štěstí a satelitů po cestě, ale abys to zas neměl tak jednoduché tak máme jedno neskromné přání za všechny kačery. Víme, že děláš nejen bezvadné geokalendáře, ale že umíš připravit i perfektní kešku, takže prosíme o nějakou pěknou Vodňanskou specialitku. Znamé tvou lásku k multinám, tak ať je to pořádná chodička aspoň 20 km kolem rybníků s úžasné Vodňanské přírody, zdolatelná pouze pěšky. Ať tam ta Rybářská škola není tak sama.
Papa a samozřejmě vaše upravené "Bješ, bješ, bješ, najdi (založ) další keš!!!"
Posílám mnoho gratulací [^] na jih Čech. Jsem rád když někdo chodí na cache pěšky, pak je vidět, že to dělá pro potěchu duše. Sám chodím na cache taky pešky, tak vím co to stojí úsilí, někam se doplahočit. Tak ti přeju, jezdící vlaky, chodící nohy, pěkné počasí a hlavně pěkné cache. Už oprašuji kolo a někdy na jaře plánuji Vodňany a okolí.
Malem bych zapomel kouknout do fora a poprat Vam.Sledoval jsem nedockave posledni dvoumistna cisla…ale k prani se dostavam az ted.Takze hodne stesti a krasnych chvil za MyKes team.Snad se brzo potkame na nejake GEOakci
Z pod Ještědu k vám letí vééélikááá a upřímná gratulace k dosažení nejkrásnější geomety. A díky za úžasnou spoustu práce s geokalendářem. Přejeme hodně štěstí a radosti při každé další keši.[^][:D][D]
Nějakou dobu jsme nebyli pozornými čtenáři fora, a tak až se zpožděním jsme zaregistrovali,že PlachtaS dosáhli hranice sta keší.Sice pozdě, ale přece Vám gratulujeme k této magické hranici a přejeme spoustu pěkných zážitků při hledání pokladů. At se Vám i nadále daří!
Nejak jste nam v te zaplave gratulantu unikli. Takze opozdene prijmete velkou gratulaci a at se stale dari a mate furt tu skvelou naladu. Tesime se navi.