Zdarec, mám menší problém
chtěl jsem si zaplatit PM, ale když sem tam zadal udaje a dal zaplatit, tak mě to spadlo s chybou…
Credit Card Declined
Your order has been declined. Please review the FAQ on "Decline - Non-specific" before continuing.
If you wish to resubmit your order, you may edit your payment details and place the order again.
If you wish to leave the checkout process and go to your account, click here.
nevíte čim by to mohlo bejt?
mám kartu od spořitelny Visa electron, expirace 1/11
Mám VISA Electron a normálně s ní platím na PayPal i internetu.
Problém je v tom, že máš expiraci 1/11, což je za 4 měsíce a tyto platby potřebují platnost karty min 6 měsíců.
Narazil jsem na to už také a proto jsem musel pořídit kartu novou. S tou druhou se v expiraci střídají.
Expirace karty - jak tu někdo psal výše - některé shopy požadují minimálně 6 měsíců ještě platnost karty pro uskutečnění transakce. V původním dotazu je psáno, že expirace karty 1/11 - což je pouze 4 měsíce a je to málo.
Mě se to sice moc nelíbí, že si diktují takové podmínky, protože si myslím, že platná karta je prostě platná karta a hotovo, ale hold smůla.
Můj poznatek je, že se to vyplatí platit kartou. Na shoech jsou ceny přes 600 Kč, a dokonce i ve slevě v jednom shopu je cena 630 kč. Ovšem přímá platba na servru Geocaching.com mi to vyšlo na 560 Kč. A to se vyplatí:D
wooder: Fajn, je možné, že GS to nemá, fakt nevím zrovna u GS jak to je.
S474N: Např USA shop bhphoto mi nevzal kartu s expirací asi 3 měsíce. Tak jsem se po tom pídila proč a našla jsem to v podmínkách. Lépe řečeno, prostě se nedalo vyplnit do platby menší datum expirace jak půl roku. Teď jsem se to snažila najít znovu, ale po rychlém prohledání už jsem to nenašla. Kupovala jsem tam je to tak rok asi. Pak jsem narazila ještě jednou v jiném obchodě - taky USA a teď nevím který už to byl.
Zase na druhou stranu mě shopy běžně berou kartu i v měsíci expirace. Takže je to asi různé.
Neříkám, že je to tento případ - jen říkám, že se mi to stalo. Jestli to platí jen v USA shopech, nebo i jinde fakt nevím.
Já mám ten samý problém. nešlo mi to zaplatit. Tou expirací je myšlena doba platnosti karty nebo do konce platnosti karty ? Mám ji teď novou asi 3 měsíce VisaElektron. Tou předchozí se na NETu nedalo platit. Limit mám nastaven, platby povoleny. Schválně jsem kvůli tomu musel do banky a stejně prd.
kostapanaj: na expiraci zapomen, podle me nemas bud dostatecny autorizacni zustatek nebo mas blokovane internetove platby. Pripadne si over limit, na kolik ty platby mas nastavene.
Když si přeložíš tu zprávu v angličtině co ti to píše, tak mi z toho vychází, že jsi tam špatně zadal číslo karty nebo možná ta kontrolní tři čísla z druhé strany karty, které to po tobě chce. Tak to zkus editovat a vepiš to znovu. Na některých webech chtějí vkládat číslo karty s mezerami, někde s pomlčkami a někde jako celé číslo. Já ti neporadím jak je to tady, platím přes PayPal. Zkus tam číslo karty zadat více způsoby a jeden je ten správný.