Tak PLAJ rodinka ma 300 a zadna gratulace tak sem s nima. 300x hib hib HURAAAAA, gratlujem s Angel a Elvirou [:D]
Tak ted vubec nevim, jestli jsme tohle 3kilo slavili nebo ne a jestli ne tak je to me faux … Takze gratuluji ! Preji spoustu zazitku do dalsich kesi a at si poradne uzijete nove (geo)šapitó [:D]
Veeeliká gratulace z perníkova a do dalších kousků hodně klidu pohody a hezkých zážitků.
Take se pripoji ke grtatulacim. Kazda odslapana meta je bezva.
Gratulace, ať se daří [Y] !!!
Jak mi kdysi duverne sdelil jeden nejmenovany geo-pritel: “zavidim rodinnym teamum, ktere cachuji dohromady”. Tahnete i nadale za jeden provaz, a at vam to vydrzi co nejdele!
[quote] pazitka: Jak mi kdysi duverne sdelil jeden nejmenovany geo-pritel: "zavidim rodinnym teamum, ktere cachuji dohromady". Tahnete i nadale za jeden provaz, a at vam to vydrzi co nejdele!
[/quote]
To víš, nějak si musíme zdůvodnit, žes nás dohnal a předehnal. [;)]
[quote] wmh: Tak ted vubec nevim, jestli jsme tohle 3kilo slavili nebo ne a jestli ne tak je to me faux ...
[/quote]
Slavili, ale moc příliš jsme to nevykřikovali, aby třeba někoho nenapadlo zapít každou kešku paňákem. [+o(]
A všem díky za přání!!!
Take se pripojuji ke gratulaci. At vam to dal dobre slape. Mozna, ze se zase nekde potkame u kese. Anad.
Tajnůstkáři! V sobotu jsem neměla tušení… Takže dodatečně: hodně štěstí, georadosti a spoustu pěkných pokladů.[W][^][G][B][Y][:D]