Please help!!!!

Zdravim, stala se mi jedna nepříjemná věc. Spletl jsem si keše bike cache no4 a no1. Problém spočívá v tom že jsem do no4 uložil travelbug ale omylem jsem to zalogoval na no1. Co mám dělat? prosím pomozte!!! předem moc děkuju

Nemel by byt problem log u no1. smazat a napsat ho kam patri. Respektive smazat z broukovy stranky log o ulozeni do no1. Jako autor logu mas prava ho editovat, a myslim ze urcite i smazat. Tim by mel brouk kompletne zmizet z (viditelne) historie dane cache.

To už mě napadlo. Smazal jsem to ihned jak jsem si toho všim, problém je v tom že sice na strance TB je smazan log o ulozeni, ale na strance kese (bike cache no1) je stale jakoby ulozen. A ani nejsem schopen ten TB někam jinam uložit :-/. Prosiim pomoooc, nerad bych zbytečně způsobil chaos

Tak ho zkus zase normalne umistit do no1 a pak ho nemaz, ale standartne vyzvedni a umisti tam kde je ted fyzicky. Holt bude zapsan v jedne cache navic.

Dik moc za radu, udělal jsem to přesně tak, doufám že se na mě nebude nikdo zlobit. Hlavně že je TravelBug na svem miste a konečně správně zapsaný, děkuji, a omlouvám se za chaos, který jsem způsobil svoji chybou.