pls poradil by mě někdo

chtěl ybch se zeptat jestly se mě tenhle přistroj hodi na tenhletens sport http://www.navicentrum.cz/good.php?goodId:172|FSC-Pocket-LOOX-N500-GPS

popřipadě me poraďte co bych si měl ze začetku koupit

Snad pro začátek učebnici češtiny a trochu si procvičit psaní na klávesnici.

hlavě žes mě poradil snad neni hlavni jestly tam mam chyby ale obsah textu

da se to, kamarad ji ma. staci si do toho stahnout nakej program a hura na poklady :slight_smile:

Tento způsob komunikace zdá se býti poněkud nešťastným, zvláště vezmeme-li v úvahu snahu komunikovati s lidmi v množství větším než malém, kde jednotného jazyka užívati jest záhodno, by domluviti se bylo možno na významu slov, ba i celých vět, jež mají něco druhým lidem sdělovati, proto sdělování by zvláště v oboru technickém přesné býti mělo.

Nepřesnou a chybnou mluvu jest ale možno omluviti u dětí, zvláště malých, jež teprve školu navštěvovati začali.

Tak to uz se tezym na ti logi, to pude brca to louzkat! :slight_smile:

a neviš co tam am za mapu?

Co tam co???

no ony se prodavaj ruzny mapy tak bych chtěl poradit jaky se hoděj do pda-ček a jaky ja tenhle sport

mat mane pamu dnuoza.

Na jaký sport?

Kolego, takovymto zpusobem se znalosti doberes velice pomalu. Doporucuji precist zde vlakna tykajici se PDA, map, digitalnich kompasu a pod. Napsano toho je tady dost. Pak doporucuji prolezt diskusni forum o Looxech zde: http://www.ce4you.cz/. Vsechno jiz bylo napsano. Je to o trpelivosti

no da se přece geocachingu řikat sport nebo ne?

Aha, já jen, že třeba pro jogging se dělají jiné vhodnější gps.

jaka gps-ka se teda hodi na chozeni

Klades divny otazky. Na chozeni se hodi i Botasky. Neztracej cas a studuj. Tam, co jsem te navedl najdes vsechno. Otazkou je, jestli chces.

Citronku, zminovane PDA se na aktivitu zvanou “geocaching” hodi. Vicemene se hodi kazda GPSka nebo PDA+GPS antena+vhodny software, pokud do nich lze zadat souradnice, na ktere to pak umi nejakym zpusobem navigovat. O vyhodach a nevyhodach jednotlivych reseni a jednotlivych modelu jsou na internetu popsany stovky stranek. Pro tebou zvolene PDA budes potrebovat nejaky vhodny software. Nech tady ve forech hledat slovo “PDA” a vyskoci ti asi 30stranek, ktere se tim zabyvaji.

začalY

Omlouvám se, nemohla jsem si pomoct..

Ženské oko zdá se být opravdu všudypřítomné. Naštěstí mne vymoženost, jež zove se internetem, alespoň před ženským uchem chrání, jež nemůže slyšet slova právě plynoucí z mých úst, neb mezi vybraná je určitě řadit nelze, však mnoho chytrých hlav v blízkém budoucnu jistě i tuto překážku odstraní, a pak už nám všem bude zbývat jen pomoc boží…

Uz by se tady melo zavest zamykani vlaken, protoze, jak vidim tak se tady nejvic diskutuje nad howadinama. To je pak lepsi se znova zeptat, nez v tom marastu cokoli hledat.