https://www.geoget.cz/doku.php/user:skript:nalezyvroce - zobrazí statistiku celého roku, podle které se dají plnit challenge na počet odlovů za den u kterých se nepočítají Lab cache a udělal jsem ho proto, že statistika v profilu je včetně Labek, tak abych měl rychlý přehled jak na tom jsem.
Měl bych prosbu, šel by udělat výpis kesí (GC kod) za jenotlivý den. Idealně aby to šlo spustit nad filtrem kesi v GG, kde bych předfiltroval kese podle vlastnostti (D/T, velikost, typ,..).
Nebo už existuje nějaký skript, který by to uměl? Diky
A stačilo by, kdyby ten GC kód keší byl jako tooltip po najetí myší na daný den? No a aby to použilo předfiltrovaná data ze seznamu by taky šlo udělat, jen by to při spuštění kladlo o otázku víc (jestli z db nebo ze seznamu)
Měl bych prosbu, šel by udělat výpis kesí (GC kod) za jenotlivý den. Idealně aby to šlo spustit nad filtrem kesi v GG, kde bych předfiltroval kese podle vlastnostti (D/T, velikost, typ,..).
Nebo už existuje nějaký skript, který by to uměl? Diky
Stator ma modul FindsByIcon a tam si snadno najdes den i kazdou jednotlivou kesku.
Tak jsem vydal novou verzi pluginu, kde je aktuální den zvýrazněn žlutým pozadím a dá se vybrat jestli se data vemou z databáze (to jsou pak všechny nálezy) nebo ze seznamu, kde se dají vyfiltrovat např mikro kešky a pak je to vhodné na kontrolu této challenge https://www.geocaching.com/geocache/GC50ZT7_challenge-forest-everyday-micro . A po najetí na daný počet se zobrazí tooltip se seznamem keší v daný den odlovených.
Tak jsem vydal novou verzi pluginu, kde je aktuální den zvýrazněn žlutým pozadím a dá se vybrat jestli se data vemou z databáze (to jsou pak všechny nálezy) nebo ze seznamu, kde se dají vyfiltrovat např mikro kešky a pak je to vhodné na kontrolu této challenge https://www.geocaching.com/geocache/GC50ZT7_challenge-forest-everyday-micro . A po najetí na daný počet se zobrazí tooltip se seznamem keší v daný den odlovených.
Tak nevím, vyzkoušeno, proběhne to rychle (sekunda) a otevře se nesmyslná stránka:
Podle zdrojáku je problém v proměnné GEOGET_SCRIPTPARENT
Manuál říká:
GEOGET_SCRIPTPARENT - obsahuje jméno a plnou cestu ke skriptu, ze kterého byl právě prováděný skript zavolán. Pokud byl skript zavolán primo z GeoGetu, pak je obsahem prázdný string
Tak jsem proměnou předělal na jinou, tak si zkus nainstalovat novou verzi 1.1.1, ale je zvláštní, že u mě to fungovalo bez problémů.
A stačilo by, kdyby ten GC kód keší byl jako tooltip po najetí myší na daný den? No a aby to použilo předfiltrovaná data ze seznamu by taky šlo udělat, jen by to při spuštění kladlo o otázku víc (jestli z db nebo ze seznamu)
Diky to byla rychlost. Mam stazenou poslední verzi a funguje dobre. Bylo by fajn, kdyby z tooltipu šel seznam GC kodu vykopirovat. Podáš prst... :). Diky
Stator ma modul FindsByIcon a tam si snadno najdes den i kazdou jednotlivou kesku.
Modul FindsByIcon jsem nenasel. Myslel jsi modul FindsInIcon?
Tak jsem proměnou předělal na jinou, tak si zkus nainstalovat novou verzi 1.1.1, ale je zvláštní, že u mě to fungovalo bez problémů.
Ahoj,
díky, nyní funguje dobře, jen ten dialog
“Od kolika kešek BUDOU zvýrazněné”
funguje ale takto:
“Od kolika kešek NEBUDOU zvýrazněné”
Modul FindsByIcon jsem nenasel. Myslel jsi modul FindsInIcon?
Jasne :-)