Spustil jsem nástroj "Oprava logů" (LogsRepair) a co na mě nevykouklo - upozornění, že u nalezených Lab keší nemám nálezový log. Já tušil, že s importem labek do Geogetu nějaké potíže budou. :)
Je to samozřejmě logické - je to vlastnost, ne chyba. Ničemu to vlastně nevadí, jen tam ten seznam "chyb" visí a bude se časem prodlužovat a mezi tím budu případně hledat skutečné problémy.
Jak jste se s tím vypořádali? Přemýšlím, jestli pro každou Labku ručně pomocí "Opravy logů" přidat nálezový log...
Bud sahnout do toho pluginu, aby si labek nevsimal, nebo nejak vyrabet faklesne nalezove logy na labkach. Obe varinaty zkus prokonzultovat s autorem toho pluginu. ;)
Ja obcas potrebuji informaci o tom,ze neco uz nefunguje. System jak na serveru, tak i GG se stale vyvijeji a nepouzivam porad vsechny funkce ze vsech svych pluginu. Takze mi nejaka chybka sem tam utece.
Mimochodem, Gorde, tento skript jde použít pouze pro logy s chybami, že? Já zjistil, že mám v Geogetu dva DNF logy - jeden se tam dostal nejspíš přímo z a:Drake a druhý z gc.com (ten je malinko upravený). Pomocí LogsRepair se k nim asi nejsem schopen dostat a ten navíc smazat?
Mimochodem, Gorde, tento skript jde použít pouze pro logy s chybami, že? Já zjistil, že mám v Geogetu dva DNF logy - jeden se tam dostal nejspíš přímo z a:Drake a druhý z gc.com (ten je malinko upravený). Pomocí LogsRepair se k nim asi nejsem schopen dostat a ten navíc smazat?
To je divne, melo by jit zobrazit vsechny logy a s nimi i manipulovat.
Pouzivam tento postup:
vyberu kes, jejiz logy me zajimaji
spustim plugin, zaskrtnu zobrazeni vybranych kesi, kliknu na zobrazit
v seznamu zobrazenych kesi kliknu na jednu, v pravem seznamu se mi zobrazi seznam vsech logu, ktere k ni v databazi mam
kliknu na vybrany log
... a pak s nim manipuluji
Tohle ti nefunguje? Pak prosim, jestli bys tu kesku neexportovat do GPX a to mi poslal.
Tak jsem plugin vyzkoušel a nevím co znamená tento výstup - viz přiložený obrázek, jsou to archivované kešky které jsem nenašel.
Ikonka v seznamu kesi naznacuje, o jakou chybu v logu se jedna - zalezi na poloze te tecky. Podle popisu vlevo se da najit, ze tecka uprostred leveho okraje znamena "Chybny typ, datum nebo LogId" u vlastniho logu na te kesi.
Tak to asi bude problem nejakeho jineho logu nez tveho. Pak je ovsem otazka, jak se do databaze dostal.
Nejsem si ted uplne jisty, ale mam pocit, ze kdysi davno lody ID nemely. Takze pokud tam mas nejake hooodne stare logy, mohlo by to byt treba tim. Ale takto na dalku je to vesteni z kristalove koule. Jestli chces, muzes se podivat do pluginu a kouknout na SQL, kterym se to hleda.
To je divne, melo by jit zobrazit vsechny logy a s nimi i manipulovat.
Pouzivam tento postup:
vyberu kes, jejiz logy me zajimaji
spustim plugin, zaskrtnu zobrazeni vybranych kesi, kliknu na zobrazit
v seznamu zobrazenych kesi kliknu na jednu, v pravem seznamu se mi zobrazi seznam vsech logu, ktere k ni v databazi mam
kliknu na vybrany log
... a pak s nim manipuluji
Tohle ti nefunguje? Pak prosim, jestli bys tu kesku neexportovat do GPX a to mi poslal.
To funguje.
Já to předtím udělal jinak - seznam keší jsem měl prázdný, spustil jsem skript, v sekci "Seznam keší" jsem zvolil "zadané ID keše", do chlívku vložil GC kód a kliknul na "Zobrazit". V okně vedle se mi daná keš zobrazila a když jsem na ni kliknul, tak v druhém okně pro logy nebylo nic. Což bylo zvláštní, protože dříve, když skript našel vadné logy, tak po zvolení keše kromě nich zobrazil i všechny ostatní logy...
Asi to byla nějaká chvilková abnormalita, protože teď to funguje a zobrazuje vše. :blink: Už jsem svůj log, co byl navíc, smazal.
je nějaká jednoduchá rada, jak docílit toho, aby ve statistikách byl počet keší = počtu nálezových logů ??
Kdysi jsem to dělal přes LogsRepair verze 1.2.4 - dopsáním logů. Po přeinstalaci pluginu na verzi 1.2.5 jsem si myslel, že toto zmizí. Plugin sice nenajde žádné nálezy bez logů, nicméně počet keší je různý od počtu nálezových logů.