Kamarádi, kamarádky a vůbec všichni příznivci geocachingu. Dovoluji si vám s velikým předstihem oznámit, že se v sobotu 4.11.2006 od 11-ti dopoledne do 11-ti vecer bude v první oficiální geohospodě Na Jízdárně
( N 49° 41.920 E 013° 28.380 ) konat druhý Plzenecký geopotlach. Čeká vás dobré jídlo, pití, zábava, sběratelský koutek, promítání fotografií a soutěže o nějaké ty zajímavé ceny :-). Oficiální listing bude cca měsíc před termínem akce. Všechy srdečně zveme, těšíme se, těšte se:-)
4.11.2006 oslavim se svou milou pritelkyni (a uz pres rok i zenou ) Petulkou DESET KRASNYCH (jak jinak ) SPOLECNYCH LET! Asi ji navrhnu dustojnou oslavu v kruhu podobne postizenych kolegu :-)! Uz v unoru (jeste zobak s asi 7 nalezenymi) jsem se chtel ze zvedavosti zucastnit, pak CITO a seznameni s mnoha sympatickymi lidmi a ted dalsi sance… Uvidime, ale rad bych! Videt zase zname z dubna i ty, ktere znam jen na dalku (Yeleni, Elbur, Lifebook, Mosafer, Island968 a dalsi nejen od nas - z dalekeho Zapadu )!
Diky, Poniku a JPAgeo, za vcasne upozorneni! Mejte se vsichni krasne!
TEA_CR
P.S. Mam vzacnou minci (“Trojlistek”), ale tak dlouho ji drzet nemuzu a nechci - (snad) zitra ji ulozim do nove skryse pobliz Chebu :-)!
HA slaaaava, radujte se, tancujme, bude Ponikuv event na jizdarne Uz se nemuzu dockat Joo taky jsme tam byli poprve mooooc spokojeni a ta organizace, jeee to byla nadhetra Tak ted uz jen nacvicit WILL ATTEND a muzeme jet
Hoj, snažíme se dát dohromady nějaký přibližný program, prosím, kdo budete mít třeba zájem druhým promítnout své fotky, nebo pro ně něco připravit ozvěte se.
Prozatím plánujeme kolem 19 hodiny vyhodnocení geosoutěží… minule to bylo, ale kolem 15 hodiny, tak mě zajímá váš názor na tento nový čas.
někdo vám napsal hezký log a vy jste se chtěli podívat, kdo to je
chtěli jste zjistit v okolí kterého města nalovíte nové CWG
a… našli jste obrázek žabáka a objevný text **
Latest News ** Hobbies ** Biography ** ??
Mně mockrát. A nepotěšilo mě to.
Proto jsme se rozhodli u příležitosti Geopotlachu vyhlásit soutěž o nejlepší
geoprofil. Nebude se hodnotit největší počet html vychytávek, ani jestli se
svěříte se svým traumatem z dětství Půjde o to, která stránka nejvíce
zaujme, či pobaví, při zachování alespoň základní informační hodnoty.
Minimální požadavky pro zařazení do soutěže jsou tyto:
v Profilu bude vložen obrázek (vaše maličkost, logo, či cokoli jiného)
v Location bude uvedena obec vašeho bydliště nebo alespoň větší město
poblíž
v Detailu bude alespoň několik řádek textu
Maximální limit je cca 200 000 znaků v detailu
Přihlášky svých profilů do soutěže zasílejte na [email protected] do
31.10.2006. Nominovaným výtvorům budou dávat své hlasy návštěvníci
geopotlachu. Jako cena pro vítěze je připraven Travel Bug Dog Tag + Geocoin.
A i další v pořadí se mají na co těšit.
Soutěže se nesmějí zúčastnit pořadatelé a jejich rodinní příslušníci
Vážení přátelé,
zájem o druhý geopotlach překonal veškerá očekávání a kapacita geosalonku (cca 60 míst) už je překročena. Protože nevyšel pokus o rozšíření rezervace na celou hospodu, prosíme případné další zájemce, aby se logovali po zralé úvaze a raději naplánovali svoji návštěvu na oběd, či brzké odpoledne, kdy ještě bude možné v klidu posedět a poklábosit. A hlavně doufejme, že bude pěkné počasí a tlachající se nějak vystřídají s lovícími… Za možné nepříjemné přelidnění se omlouváme, příště asi bude třeba aplikovat nějaké “regulační opatření”…
No, jde spíš o to, abys mě pak nemlátil, když už budeš muset zůstat na chodbě nebo dovnitř koukat oknem :-). Pak budu moci říct jen… já vás varoval ač si osobně myslím, že to tak “horké” nebude.
Je to nejjednoduší a nejlehčí cesta, pro mě ovšem bez nápadu… já bych volil jinou :-).
Ale spíš to vidím v objednání celé hospody, popřípadě… celé sokolovny. Protože, když už chcete megaevent proč se tomu bránit
No, jde spíš o to, abys mě pak nemlátil, když už budeš muset zůstat na chodbě nebo dovnitř koukat oknem :-). Pak budu moci říct jen… já vás varoval ač si osobně myslím, že to tak “horké” nebude.
Je to nejjednodušší a nejlehčí cesta, pro mě ovšem bez nápadu… já bych volil jinou :-).
Ale spíš to vidím v objednání celé hospody, popřípadě… celé sokolovny. Protože, když už chcete megaevent, tak proč se tomu bránit