Plzeňský geopotlach

Sice jsem již autorovi geopotlachu poděkoval při logování, nicméně bych tak chtěl učinit ještě jednou a to na této půdě. JPAgeo, Poníci a všichni další, kdo se na této akci organizačně podíleli se svého úkolu zhostili na 1*. Prostředí akce bylo velmi přívětivé a hospůdka velmi sympatická. Kluci díky moc, bylo to opravdu fajn.

Cejda me predbehl. Rikal jsem si, ze musim verejne podekovat za perfektne pripraveny event se vsim servisem. Moc se nam u vas libilo, skvele jsme si zakesovali a poznali dalsi kamarady. Tesime se na pristi Geopotlach, prijedeme zase. Diky za celou family.

Nezbývá mi než souhlasit!
Tak perfektně připravená akce nasadila laťku těm budoucím hodně vysoko!

Tak ještě jednou DÍKY!

[quote]

Bylo to opravdu super, moc diky!

Tohle nejde nepodepsat … JPAgeo a Poník team perfektně připravili parádní setkání! Poděkoval jsem jim v logu, ale děkuju jim ještě jednou “veřejně” :slight_smile: Dali jste laťku pro další setkání hodně vysoko. Potlach fakt neměl chybu!

Naprosto souhlasím s předpsavci: perfektní příprava, krásné geosuvenýry dřevěné i papírové, sranda geokvíz, technická podpora, salonek k disposici celý den… to se nám v Praze asi nepodaří nikdy :(. Děkujeme znovu, bylo to skvělé!

Michal + Andulka (Arwen)

Asi fšechno již bylo napsáno výše. I my ještě jednou děkujem za SUPER SOBOTU. (Gdy bude další ?:-))))))))

Dalsi sobota je za tyden :D, ale jinak nezbyva nez souhlasit se vsim co jiz bylo napsano, take chystame neco podobneho a touto akci se nam latka pekne zvedla :smiley:

Musim se pripojit k ostatnim, byla to bezvadna akce, jeste jednou moc dik

Take se pridavam k vseobecne chvale organizatoru setkani. Byl jsem moc mile prekvapen a potesen. Doufam ze bude brzy dalsi podobna akce.

…odchazela jsem skoro posledni :o) jen o krok pred uplne poslednim poohem :o)
pekna akce! Diky.