PM event

Koukal jsem, že v Praze bude další PM event (v CZ historii tuším druhý, ale klidně mě opravte). Když byly onehdá velké změny na GC.COM tak tam na fóru psali, že PMO eventy již nebude možné zakládat. Ve formuláři při založení eventu skutečně je ten checkbox šedivý a nelze zatrhnout.
Tak se ptám, zda to tedy lze obejít, či je to v pravomoci reviewera nebo jak to tedy je ?

Upozornění: v žádném případně nechci vyvolat flame typu jestli má nebo nemá smysl zakládat PMO keše či eventy!!!. Taky se to nijak netýká tohoto kontrétního eventu - tam jsem akorát objevil, že je PMO event možný. Já osobně s PMO kešemi/eventy žadný problém nemám, ale zajímá mě ta technická stránka věci. Tak na to prosím berte zřetel. Díky.

mozna jsem na to prisel :slight_smile: kdyz zakladas listing, tak to nejde. ale ted mi to prolezlo, kdyz jsem udelal zmenu na PM pri editaci :stuck_out_tongue:

O který event se konkrétně jedná?

Pochop, ze Ti to NESMIME rict, kdyz nejses PM. :smiley: Jinak je to [cache]GC1WR7A[/cache] (je i tady v pravem sloupecku "Blizici se eventy")

Aha, tak tam udělali soudruzi ze Seattlu chybu - normální díra na webu :wink: A to se chvástaj, jak ty PM eventy zrušili :smiley:
Dík!

Ale jó… Oni opravdu PM eventy zrušili. Teď to jsou eventy subscribers-only :slight_smile: