Ahoj a prosim o radu,nejak mi prestaly chodit PQ i kdyz jsem na uctu GC.com nic nemenil.Pokud se to nejak samo nezlepsi,kam jim mam napsat mail? Moc diky za radu.
Počkej, až se to samo zlepší.
Nevim proč čekat. Když za něco platím, tak očekávám, že to bude fungovat. Napsal bych jim na [email protected] Problem bude v tom, že je to stejně nezajímá. Hlavně, že prachy už mají.
Nevím proč hned tak ostře… mně PQ chodí bez problémů.
Ano, PQ jsou jedna z věcí za které si jako PM platím, ale případný výpadek serveru apod. je i u jiných služeb.
Ja sem to nemyslel nejak ostre, ale proste rict "proste pockej" me prijde zase zbytecne laxni. Diky tomu, ze vsichni budou cekat, tak groundspeak nema potrebu s tim cokoliv delat. A koneckoncu je to videt. Na ofiko foru se ohani "rock solid" sluzbami coz je jak vsichni moc dobre vime vysmech a misto toho prubezne za provozu betatestujou nesmysly typu mracici se smajlik v profilu a jeho nasledna zmena za neutralni smajlik kdyz si lidi stezujou.
Na druhou stranu u kolika webovych sluzeb, ktere si platis, mas tolik vypadku jako na GC.com, at uz v podobe nefunkcnich PQ, nechodicich notifikaci a nedostupnosti serveru?
Mě chodí PQ bez problémů.
Mel jsem stejny problem …
Vcera jsem generoval 5 PQ … 2 dosli hned … (kolem pulnoci)
V PQ to hlasilo ze je to vygenerovane … ale meil neprisel …
Zbyvajici 3 mi dosli nekdy v noci … kdyz jsem mrkl rano na meil … bylo to tam .. presny cas jsem nezkoumal …
Jsem vecer myslel ze jim budu psat … ale asi to zustalo jen nekde ve fronte … nepamatuji presne … ale mam dojem ze tam i nekde pisi … ze to bude chodit podle vytizenosti servru … takze tam problem asi zadny neni … jen ne vzdy to je hned ted .. ![]()
Jojo, to je normalni, PQ si chodi jak chteji, asi ponekud nestihaji. Dobre jim tak, kdyby se PQ dalo chytreji nastavovat, nechaval bych si jich posilat vyrazne mene. Takhle jim kvuli jejich vlastni blbosti vytezuji servery mnohem vice. ![]()
Diky za radu adresy,ale uz PQ dorazily take.Jen mne prekvapilo,ze se zvolene PQ zvyraznily jako odeslane,nektere pred vice hodinami,ale v poste nic.
Muzou mit frontu i na odchozi meily … aby se pri vetsim vytizeni nedostaly nekde na spamerske seznamy
prip nejakou sirku pasma na odesilani … proste mely asi zrovna dopravni spicku ![]()
My zase meli problem, ze nam PQ na vyzadani chodily, ale kdyz jsme chteli jen nami nalezene kesky pro statistiky, tak nam chodili i kesky, ktere jsme nikdy neodlovili. Napsal jsem na Groundspeak a do tydne opraveno, takze si na ne nemuzem vubec stezovat.