"Počeštění" pro Garmina

Kdo si (jako já) zaškrtnul při aktualizaci na fw 4.10 český jazyk v další aktualizaci, tak byl pak nemile překvapen. Stejně "tatarský", doslovný překlad, jako byl při koupi přístroje. Novou češtinu jsem tu zatím nenašel a ta starší verze mi tam dělala neplechu. Takže jsem přepnul na english a trošku upravil položky v menu.
Pokud by se vám objevily nějaké "tatarismy", tak je možné, že jsem to přehlédl. Stačí pak napsat přes SZ a já to upravím.
Nikomu češtinu nenutím a ani nechci předchozímu přakladateli fušovat do řemesla. Jen jsem měl zrovna chuť si s tím pohrát :wink:

Čeština pro Garmina (zkoušeno na Garmin Oregon 300 fw 4.10)

Ahoj, prosim muzes upresnit ten link?
Me to pise: "Nebyly definovány žádné kategorie"
Cestina by me rozhodne zajimala, pac co jsem zkousel precestit origo tak to nejak Oregano uplne ignoruje:-)
Diky

Bohužel také jsem si zaklikl aktualizaci češtiny. To co mě čekalo bylo k vzteku!:slight_smile: Varoval bych tímto všechny, kteří ještě neaktualizoval sw, aby češtinu nevolili:D
Link ale opravdu nefunguje, čekám na vykoupení. Zatím vydržím u English.

Udělal jsem to samé… jak starej tak blbej :wink: Málem mě ranilo když jsem to viděl… Vyřešil jsem to instalací češtiny pro oregon x50 a jede to. Jen logo Geocaching je pryč a zůstala ikonka truhly ale i tak je to lepší než "Hledat poklady" :smiley:

Ahoj, takze cestina pro X50 funguje v Oreganu 300 OK? Diky

Uff, stáhněte si správné soubory pro svoje GPS [url=
http://opengtt.nomi.cz/releases/]tady[/url]
a vykašlete se na originál of Garmina, ten je fakt hrozný…

Jj, funguje. Otestováno. Jak říkám, jen ta ikonka…

Tak ikonka v menu se nemění s textem, s tím se holt budeme muset smířit. :slight_smile:

Sorry, neuvědomil jsem si, že je nastaveno "jen pro přihlášené". Už je to opravený. Zkouším opravit i další tlačítka, ale něco v tom souboru prostě není. Zdá se, že je to obsaženo přímo ve fw. Třeba "UZAMKNOUT OBRAZOVKA" je nádherně česky :smiley:
A zatím jsem to nenašel. Zkusím znova tu "konkurenční" češtinu. Třeba se to umoudří.

Ne, v tomhle fw jsou nové položky. Teď to mám česko-anglicky. Už to není uzamknout obrazovka, ale screen lock (zní to líp)

"Uzamknout displej" :wink:

Je to tam rozdělené na dvě části - <tag>TXT_Lock_STR_M</tag>

a

<tag>TXT_Screen_STR_M</tag>

Hláška o uzamčení je pak tady <tag>TXT_Screen_is_locked_STR_M</tag>

To já vím, ale v Garminu ne :smiley:

Jinak doporučuju po vyzkoušení tu češtinu pro x50. Šlape bez chyby a dokonce je tam opravená i ta obrazovka. Akorát mi Garmin 300 začal ukazovat ten jejich "emerickej" čas P.M.

Takže tahle čeština je ta pravá.

A tohle znáte ? :wink:

Naznam a libi, diky:-)

Paráda! Šikovný prográmek, díky :wink:

Oregona 450 mám chvilku a "tatarský" překlad mě taky udivil, aktualizováno mám (rozdíl od novýho přístroje jsem nepoznal), takže se těším až přijedu domů a zkusím tu tvoji češtinu. Díky.