používám už nějakou dobu pocket drade V1.5.1 na mém PDA, dodnes jsem použival databazi přes geoget + kachle z geokuku.
Zítra odlétám do Číny a k ménu překvapení je Geokuk omezen právě serverem mapy.cz.
Takže jsem zapátral a použil jsem mobile atlas creator 1.8 a vyexportoval jsem si kachle pro peking v různých měřítkách.
Do této doby Vše OK, ale po importu keší do PDA jsem zjistil, že se mi na mapě ukazuje vždy pouze jedna , respektive když dám zobrazit keš na mapě, taktu jednu samozřejmě vidím, ale např. 5 dalších vidím např. jen 0.5 sekundy, pak se vždy ztratí, když dám např. potom řazení keší dle nějakého kritéria, a zase dám nějakou zobrazit na mapě, tak ty ostatní vidím zase jen 0.5 sekundy.
Na zkoušku jsem si vytvořil databázi 5-ti keší, dám filtr a těch 5 se mi zobrazí ve výčtu keší, pak kliknu na jednu z nich a opět ta jedna na mapě zůstane, ostatní probliknou a zmizí (když pak dám jiné řazení a zase kouknu na mapu, tak to samé..)
Když se ale přepnu na jinou databázi, tak mi tam normálně zůstávají (na mapě, jak ta vybraná, tak i ostatní okolo), nastavení je pro obě databáze shodné… nevíte někdo co s tím??
No tahal jsem google no, ale posunutý mi to nepřijde…, filtr žádnej, protože, když se přepnu na tu databazi co mam pro ČR, tak to jede normal, tak nevim, respektive i když bych to měl uplně bez mapovejch podkladů, tak by to na bílé ploše mělo mělo keše zobrazit…, fakt divny…
Bohužel jsi našel chybu v programu, která se projeví za 90 poledníkem. Opravím to, ale do tvého odjezdu to nebude. Nebude fungovat žádný fltr s omezením vzdálenosti, jen bez omezení a mapa si to omezení vzdálenosti vždycky nastaví sama.
Aha, tak škoda no, no nějak se tam s tím snad poperu :-), každopádně díky, už jsem zase myslel, že jsem to nějak podělal…, ještě pro jistotu stáhnu OSM mapy a budu muset to nějak obejít…
Ještě když jsem použival WM Geo, tak jsem neměl mapu žádnou a psal si pořadí keší, tak jak je budu sbírat, tak si to vypíšu ručně na který bych zašel když bude čas a budu to tam dávat po jedný no…
Každopádně smekám za Pocket Drake, je to super počin…