Pocket Queries

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte někdo podobný problém, nebo jestli je to jenom můj problém ;). Ráno jsem si vytvořila jako PM PQ a stále mi nedorazilo. Má dneska někdo podobnou zkušenost? Díky :slight_smile:

Každý den mě chodí 4PQ,dnes dorazily taky.

Ne, chodí to bez problémů. Máš nastavený správně den? Za velkou louží je přece jen nějaký posun a když u nás je už pondělí, tam je ještě neděle… A co spam koš? Posíláš si to na defaul adresu nebo na alternativní?

Já podobný problém mám… Mám vytvořeny dvě pq. Jednu na čtvrtek a druhou na pátek. Čtvrteční mi chodí v pořádku, okolo osmé - deváté ráno, ale tá páteční mi nepřijde vůbec, nebo až v sobotu

Jo, obcas to zlobi - pokud to clovek ma nastavene trvale, tak to chodi pravidelne ve stejnou dobu. Nekdy to zdanlive prijde v jiny den ale to je kvuli casovemu posunu, protoze GC.com bezi podle casu za velkou louzi, takze posun je cca 6hodin.
Problem byva v tom, kyz si clovek udela nove PQ a potrebuje ho zaslat ihned. Nekdy skutecne prijde ihned ale nekdy to trva par hodin …

K oživení PQ občas stačí udělat kopii, tu starou smazat. Pokud si vzpomínám, tak se čas odeslání bere čas založení PQ, takže by měla být plus/mínus posílána v tu dobu.

Dneska jsem schválně nechal poslat novou PQ a dorazila během 10 minut.

Udělat kopii staré mi nepomohlo. To jsem testoval několikrát.Ono se to pochopitelně chová i podle vytížení serveru.
Ty které si chci vygenerovat hned např. přes den se opožďují, večer to běží většinou v klidu.
Asi na to má vliv i server kde je pošta, to by mi ale blbly všechny.
Tá páteční mi né a né přijít. Vytvořil sem ji znova a přišla hned. Ihned sem ji vytvořil znova, změnil parametr vzdálenosti a přišla až na druhý den.
Hodně i záleží na email serveru

Díky všem za reakci, to PQ, co jsem chtěla na na pátek (a datum tam byl správný :-)) mi dorazilo v sobotu v noci…
Jak koukám na poslední příspěvek, tak to byla možná tím, že jsem si ho generovala v pátek dopoledne.

Ještě bych dodal radu. Když generuješ PQ, tak jak již někteří zmiňovali, jako den pro generování se bere čas za louží. Ale když si ho volíš, tak v nadpisu, těsně nad políčky pro dny je aktuální, datum, čas a den, kterým se momentálně server Groundspeaku řídí. Snad vám to pomůže, já se tím již nějakou dobu řídím a zatím jsem s tím neměl problém.

Ahoj, chtěl bych si udělat PQ s mými nálezy, ale načte se mi pouze 296 z 327 keší, nejsou tam archivované a možná ještě nějaké. Vzdálenost od HC mám 750km(dál jsem ještě nehledal:/). Existuje nějaké konkrétní nastavení pro výpis všech mých nálezů?

Draku, na to máš pod seznamem PQ speciální tlačítko Add to Queue v rámečku My finds. To zmáčkni a přijdou ti všechny tvoje nálezy.

Omlouvám se, blbej dotaz :confused:

Hmm, tak 1. PQ jsem vygenerovala minulou neděli a nepřišlo to. Včera jsem to zkusila znova a zase nic :frowning:

Jak už tady někdo psal, podívala jsi se do spamu? A co mail, máš nastavený správný, chodí ti na něj třeba Weekly Newsletter?

Podívala a nic. Newsletter chodí…