Pocket Query - My finds

Uz druhy tyden mi nedorazil PQ s My finhds, mate nekdo podobny problem? Minuli mesic vse fungovalo, ale od zari neco zlobi. Samozrejme, ze jsme prosel SPAMy, proste nikde nic.

Na toto téma tady již vlákno je! Máš to tlačítko šedivé? Nedorazil ty podruhé nebo to původní ještě za 14 dní nedorazilo? Píše ti to tam kdy bude možné generovat další nový PQ? Já jsem svůj včera normálně dostal… aniž bych ho chtěl :slight_smile:

Jen nevím, jestli náhodou nezačínají My Finds posílat taky automaticky, schválně týden počkám.

Domovnik me predbehl. V sobotu mi taky prisel nevyzadane. Nevim proc. Bylo to presne tyden od posledniho. Na co by tam pak to tlacitko bylo, kdyz to chodi samo.

Tak na tom jsem stejně. Jinak nechám toto téma chvíli v poradně a pak přesun do obecného.

Samozrejme, ze jsem hledl jestli to tu tema uz nebylo.. asi jsem pouzil nepsravnou kombinaci slov, protoze jsem nic nenasel.

Nedorazil ani pred tydnem, ani nyni. A momantalne mam tlacitko sedive s moznosti aktualizace za tyden.. jinymi slovy system se tvari ze je v poradku, ale PQ nedojde, pritom vsechny ostatni PQ standartne dojdou, behem nekolika minut.
Ptam se jen proto, ze nez to zacnu resit s nekym primo z GC.com, tak estli ma nekdo stejne problemy a jde o systemovou chybu, nebo neco individualniho.

Mi se stává, že na něj zmáčknu, stránke se refrešne, ale tlačítko je furt aktivní, a emailu PQ není, tak volbu opakuji několikrát, teprve po několikátem pokusu dojde k vygenerování my finds.

Potvrzuji, že mi také přišel aniž bych o něj žádal a tlačítko mám šedivé. Asi ho za mne zmáčknul nějaký šotek :smiley:

Včera jsem měl to samé jako junet.

Presne to se mi take stalo. Tlacitko jsem musel zmacknout dvakrat aby "zesedlo". Nicmene PQ prisla okamzite…

Jinak ještě poznámka, My Finds chodí na standardní email adresu, pokud na ostatní PQ používáš třeba jinou alternativní, tak tu tam nejde nastavit…

Já si vědomě talčítko stisknul před 14dny, pak už nějak zůstalo šedé a ráno jsem našel v poště PQ. Takže něco tam laborují..

Stačí to zmáčknout jednou a i když to nezešedne, email takřka okamžitě přijde…

http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=203206

Nejsme v tom sami, komu se MY FINDS chovaji podivne. Nemam ted cas to procitat, kouknu na to zitra.