Zdravím všechny, mám takový dotaz, jsem PM a testoval jsem stažení waypointů do Oregonu. V Pocket Query jsem si zadal parametry a požadované keše se zobrazily, problém ale nastal se stažením do GPS.Nikde se mi nezobrazuje kod,který mám opsat před stažením. Nevíte náhodou někdo, kde dělám chybu? Předem díky za info.
Záleží na tom, jestli jsi si nechal vygenerovat seznam, který bude odeslán email. Je totiz taky mozny, nechat si kese jen podle nastaveni vypsat, ale nevytvorit gpx..A taky, pokud je v seznamu vic nez 500 kesi, tak ti dojde na mail jen oznameni, ale stahnout musi primo z GC.com…
Nevim jestli jsem vysvetlil dostatecne, nejsem az tak zbehlej
Já myslím, že je to jinde: na další záložce v seznamu Pocket Querry máš soubory ke stažení (delší soubory se totiž neposílají mailem). Jsou dva, pro keše a waipointy, ale sbalené do jednoho .zip. Ten soubor si odtud stáhneš, rozbalíš a oba soubory nakopíruješ do Garmina - tedy: připojíš Garmina JAKO DISK, a do složky Garmin - GPX tyhle dva soubory co se jmenují jako číslo a přípona .gpx nakopíruješ. REGULERNĚ odpojíš Garmina a mělo by to fungovat.
Ja mam zase obcas jinej problem. Chci si udelat pocket query a nechas ti na email poslat odkaz (uz mam cca 570 kesi). Ale vygeneruje se jen pocket query s cca 420 keskama. Nejsou vsechny.
Pravděpodobně generuješ PQ s atributem Found. To je ale špatně, tam nejsou archivované keše. Dole máš tlačítko pro My Finds. To posílá všechny nalezené včetně archivovaných, jde ale generovat jen 1x týdně.
Tak jsem asi v poslední době pozbyl zbytky inteligence nebo je něco jinak.
Už od pátku se snažím vygenerovat My Finds PQ.
Kliknu na Add to Queue, zobrazí se mi:
A nic. V Pocket Queries Ready for Download stále "leží" ten z 18.4.2011.
Ani mail s upozorněním mi nepřjde. Dělá to i vám? Nebo je chyba někde u mě?
Mám za to, že My finds můžeš generovat jen jednou za týden. Takže dnes už by ti to mělo jít. JInak, když mi to nejde (dřív než týden) tak to tlačítko zesvětlá a nereaguje.