Mnohi si iste vsimli oznam v jeho profile a diskusiu tu, ze Haggaeus sa po dva a pol roku vykonavania funkcie reviewera rozhodol ukoncit tuto cinnost. Presne cisla nie su podstatne, ale su to tisice publikovanych skrysi a stovky hodin tymto stravene. Sami vidite progres na ceskej scene za posledne obdobie, no jeho cinnost zasahovala dalej. Vychodna a stredna Europa - Slovensko, Madarsko, Polsko, staty byvalej Juhoslavie, Rumusko, Bulharsko a ine - to vsetko su krajiny, ktore spadaju pod nas. Haggaeus nasadil velmi vysoku latku na jeho pracu, co sa sampozrejme prejavilo v kvalite vypustenych skrysi. Ja som rad, ze som mu mohol pomahat a vstupit do teamu pred viac ako rokom. Pred nedavnom sa pridal Ponik a tiez verim, ze teraz Minarjo bude dobrou nahradou. Som tiez rad, ze som ho mohol stretnut viac krat osobne a verim ze sa este stretneme. Tymto mu teda dakujem za zasluzenu cinnost a verte mi, ze niekedy ani netusite, co to vsetko obnasa.
Dakujem Ti, Marek, a je na Groundspeaku, ci Ti ponecha powers alebo nie, no kedykolvek sa mozes na mna obratit s hocicim. Nech sa Ti dari a nech si este dlho uzivas geocaching ako hrac.
Též se připojuji s poděkováním za reviewerskou činnost, kterou jsi pro nás všechny Marku 2,5 roku dělal ve velmi vysoké kvalitě a nekompromisnosti k pravidlům, jak to má být. Věřím, že se s Igim a Poníkem budeme plně snažit vysokou úroveň přinejmenším udržet.
Taky bych se rad pridal se svym podekovanim. Obdivuju, ze nekdo vubec dokazal 2,5 roku travit tolik hodin s reviewerovanim, aniz by z toho cokoliv mel. Verim, ze ja uz bych po par mesicich zacal mit problemy, a povazoval bych reviewerovani spis za nutnou povinnost, no a uroven by se na tom pak urcite odrazila.
Díky Haggaeovi, a hodně síly TrainTourovi B)
Haggovi všechna čest a díky za ty roky práce. Přeju klidný důchod a hezké výlety, třeba jako poslední do Blavy.
Pepovi gratuluju ke zvolení, není pochyb, že to bylo správná volba a přeju hlavně pevné nervy !
Marku, velké DÍKY!!!
P.S. Původně jsem tu měl patetický proslov se vzpomínkami na bláznivé večery, kdy jsme s Čejdou číhali na každou SMS, která začínala "haggaeus published…". Kdy jsme se v hospodě báli usrknout prvního piva, protože co kdyby ten mysterózní Haggaeus redivivus náhodou něco pípnul. A on pípal a pípal… A za ty roky toho napípal víc než dost. Pak jsem chtěl slzu zamáčknout i při vzpomínce na … ale to už se ten text začínal zvrhávat v epitaf :o V epitaf Velkého reviewera.
Tak takhle ne! Backspace, dlouho podržet a ponechat jen přání, ať ten uvolněný čas můžeš věnovat hledání, luštění a radosti ze hry
Díky!
Také se připojujeme s velkým díkem za vykonanou práci a do dalšího poreviewerského období přejeme hodně pohody a radosti z hledání krabiček a nejen jich. ![]()
Také se připojuji k poděkování za kvalitně odvedenou práci, abychom si mi ostatní mohli hrát. ![]()
Opravdu, mnoho se v CZ geocachingu změnilo teď je ta hra poněkud jiná než na začátku a dokonce jiná než před rokem. Nyní odchází velká osobnost této branže. Škoda pro nás, myslím že dobře pro něj. Marku, děkuji a přeji hodně radostné zábavy.
tak a ted se marek vrhne do lovu ftfek
![]()
haggu, mockrat dekujeme za reviewerskou praci, ktera mela punc 100% kvality. at se ti pohodove lovi dal. B)
Taky moc děkujeme a přejeme hodně krabiček v reviewerském důchodu.
P.S. Už je to v kronice? ![]()
Díky za všechno, Haggy schvaloval naše první kešky… Věřím že se stejně někdy potkáme na eventu nebo na nějakém tom FTF ![]()
P.S. No jo, co dělá takovej reviewer v důchodu? Taky řeší ještě reklamace a resty? ![]()
Děkujeme, vzpominame! '-( … zamacknuta slza … někdy komisně nekompromisni, jindy pozitivne konstruktivni … vzpominam na nekonecne nikam nevedouci, presto poucne rozhovory … nenahraditelna ztrata. Ale vsechno zle, je k necemu dobre, hledime do budoucnosti s nadeji. Doufam v setkani - nekdy na Hradcanech - jako rovny s rovnejsim ![]()
Díky moc Haggymu za jeho reviewerskou práci.
Přemýšlím, co napsat víc, ale všechno, co mne napadá, už tu někdo napsal…
Tak si tedy v klídku užívej důchodu… ![]()
Změna je život. I my, začátečníci, děkujeme za obětavou práci pro nás pro všechny. Jsme rádi, že jsme Haggaea stihli poznat jako rewiewera a přejeme, ať mu radost ze hry vydrží.
Jo tak přece Pepa! (a nový rewiewer ať mu nedělá ostudu :D) Tak tedy Zlom vaz! pro nás pro všechny.
Marku, schvaloval jsi cache od te same doby, co my zacali s kesovat. Tim si se pro nas stal velkou autoritou ceskeho geocachingu. Kdyz byl problem, "zeptame se Marka", "Marek poradi", "uvidime, co na to Marek" a podobne. Dekujeme ti za trpelivost a budeme jen radi, kdyz te zase nekde potkame.
Jeste dve perlicky na konec.
Kdyz cokoli vazem na nase geovozidlo, tak ty podelniky na strese uz nejsou hagusy, ale haggeusy:D
A kdyz jsme letos na jare stali na Porte Bohemica, tak dole na rece rezal zatacku jakysi kajakar a Cacheman prohodil "ze by Haggeus?"
Dekujeme
Zdravím novopečeného důchodce a děkuji za všechnu práci, kterou pro nás za celou dobu udělal. Díky.
Navrhujem zakon: Haggaeus sa zasluzil o cesky geocaching ![]()
ale vazne: Marku, diky za ten kus prace, co si pre nas vsetkych urobil ![]()
a nech Ti chutna aj dalej ![]()

Vzpomínám, jak jsi mě utřel, když jako čerstvý "neumětel" jsem Ti vytkl, že Kopidlno (s krásnými mimikry) není v konfekčním pytli. Tehdy jsem se myslím neomluvil, tak až tedy dnes, kdy už přeci jenom něco o geocacingu vím, se dodatečně omlouvám a vyjadřuji uznání a díky za Tvůj podstatný podíl na vysoké úrovni českého geocachingu.
Znam reviewera z Dejvic
publikoval kesi nejvic
znam Hagiho z Dejvic
ten otevrel mi oci nejvic
MARKU, DÍKY !!!
PS: …predpokladam, ze votravovat Te muzeme porad ![]()