Vazeni, chci vam jeste jednou [color=red]PODEKOVAT[/color] za vase nasazeni, elan a pracovitost na CITU v Bohnicich 12.11. 2011. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=b30cb1eb-0ca4-4438-839f-cb66eefaea7c 150 lidi uz udela kus prace. Takze jeste jednou moc dekuji. Ottik5
Já zase Ottíku děkuju tobě za uspořádání takové skvělé akce. Už se těším na jaro. Ještě jednou velký dík.
A já se přidám ke kačerovi KROMANONEC a také poděkuji, ale za VŠECHNY AKCE, které Vaše kačerská rodinka pořádá!
A ještě než bude to jaro, tak budou lednové ŽUPANY, takže hurá do Bohnic!
Doufám,že CITO hodláš také opakovat:) Bohužel letos jsem se o tom dozvěděl, až když bylo pozdě:/ A za akce ti vskutku náleží velký dík a i zbytku rodinky:)
Byla to super akce, až jsem byl překvapený, co se dá za dvě hodiny udělat práce.. díky za organizaci ![]()
ps: už jsme sehnali drážďanské čepice pro všechny rodinné příslušníky :-)) v sobotu ahoj..
Já také poděkuji, ale nikoliv organizátorům, ale účastníkům cita, že nebyli tak sobečtí a i když jsem zaspal a na CITO dorazil se skoro hodinovým zpožděním, tak mi nechali pár kousků všemožného odpadu a nevysbírali celé údolí ![]()
rozhodně dávám palec nahoru, akce byla super. Škoda, že jich neni víc! Zrovna já chodim do práce podobným parkem, ale mnohem více zadělaným
Možná bych zkusil jedno CITO udělat i ve Vysočanech.