Poděkování za Jeseníky

Mione, stručně, bylo to úžasné.

Bilance:

Najeté km - 865

Přisátá klíšťata - 5

kusů místního moku - XX

Hodin spánku za dva dny - 6

Nachozených km - více než hodiny*klíšťata+místní mok

Keší - zatím nespočítáno, ale víc než klíšťat a daleko méně než km

Děkujeme zuřivě za úžasnou organizaci celého eventu. Já za sebe vím, že se díky této nezapomenutelné akci do Jeseníků určitě vrátím, protože:

Zážitků pro potěchu srdce - nespočítatelné…

jo a to ani nevite, ze jste byli ve zpravach na nove jako kuriozita. :)) prej na moravske vesnici, v podhuri kde je 6 volicu, byla temer 200% ucast, protoze zde odvolilo na volicsky prukaz jeste dalsich 5 lidi. tak predpokladam, ze jste to byli vy :))

presne tak, bol to uzasny event, mali sme super zakladnu na Svagrove, okolie bolo krasne, ludia tradicne prijemni, a exkurzia na Dlouhe strane nemala chybu - diky moc Mione :)))

Bylo to super, priroda nam ukazala vsechny svpoje tvare (slunce, dest i snih). Nezapúomenutelne zazitky pri spolecnych odlovech a ke vsemu jeste Veverka Sumperk !!! Mione diky nemelo to chybu !!
P.S. Osobne jsem potkal i kacera s usoupanejma nohama od chozeni !! Doufam, ze kolegove dokumentaristi tento ukaz na strankach zverejni.

Jasně, že zveřejní:-)
Ale bohužel, včera už nebyla síla …
Zážitky z naprosto dokonalé akce byly tak intenzivní, že nás obě doslova porazily do pelíšků:-)
Jak už napsali kolegové přede mnou - bylo to SUPER!! Počasí/nepočasí - tak báječný a zážitků plný víkend jsme dlouho nezažily:-)
Mione, DÍKY!!! Tvé keše i Event nesou stejný, nezaměnitelný precizní rukopis!

Ani fízlové, kteří mně na konci Mohelnice obrali o poslední tisícikorunu mi nedokázali pokazit dobrou náladu …:slight_smile:

Pripojuju se k verejnemu podekovanio za naprosto supr akci! takoveto eventy bych navstevoval rad casteji. Diky!

Velký dík posílám Mionovi za organizace celého eventu. Bylo to super, skvělé místo, a hlavně skvělí lidé, prostě to nemělo chybu.

I když jsem se zdržel jen jeden večer, stejně musím poděkovat za super akci a setkání se známými i neznámými kešery! Díky Mione!

Ještě jednou a písemně :), DÍKY MOC MIONE! Jeseníky se opravdu povedly a mooc se nám ve Švagrově líbilo! Každé takové setkání se starými známými i novými “postiženci” je příjemným vytržením z denního koloběhu.

Michal + 2 geodcery

PS: A velký dík patří také Malé Havranici a Bentlymu007 za bezpečný a pohodlný transport 3/4 našeho týmu na Moravu!

Dakujem Mionovi za skvely event, aj ked s nasim pohodackym tempom sme stale nieco nestihali / a potom obcas predbiahali udalosti ;] /. Takze som nakoniec nestihol odlovit cache Svagrov, za co mi hanba. Ale som rad, ze som mal moznost preskumat tuto oblast aj v lete, z lyziarskeho pohladu ju uz poznam.

Taktiez dakujem komusi, kto vybral skvelu restiku v nedelu, ktorej WP akosi prebublal az ku mne, ale bez uvedenia autora.

PS to Malahavranice: Nic si z toho nerob, proste ta odlovila LLC GC38D4, podobne ako mna na evente pred rokom, k comu ti teda vlastne graulujem ;]

Taktez se pripojuji za cely nas tym s podekovanim za skvely a dokonale pripraveny event, s komplexnimi sluzbami a nevsednimi zazitky. Priroda nadherna a i my jsme si slibili, ze se do Jeseniku vratime a projdeme si dalsi krasna mista, ktera nam slibil Veverka Sumperk na portejbliku :o))) Takze DIKY DIKY DIKY, jsme nadseni a stalo to za tu dlouho cestu v kazdem ohledu.

My se take jeste jednou pripojujeme k podekovani! Jsme moc radi, ze jsme jeli, Jeseniky jsou opravdu nadherne - musime se sem urcite v lete vratit, v zime uz je zname. Diky za organizaci ubytovani, zazemi a exkurse! Uz se tesime na dalsi event!

Díky všem za ocenění a za to, že jste přijeli!

To, že jste byli spokojeni, potěší ze všeho nejvíc! Od neděle čtu vaše logy a zážitky nejen z listingu eventcache, ale všech dalších kešek z okolí a mám z nich nesmírnou radost, že jste si to tu užili i přes občasnou nepřízeň počasí a že jsem se nepřímo na vašich zápisech mohl podílet :wink:

Trošinku času a práce zabrala jen předchozí teoretická příprava, pak již během eventu lehce potrápilo jen řešení v sobotu zjištěné menší komplikace s rezervací exkurse spolu se sháněním funkčního pneuservisu poté, co jsem u Svagrova protlačil malý šutr doslova zkrz plášť pneumatiky. Jinak se event v průběhu víkendu organizoval viceméně živelně sám. Zvlášť poté, co jsem po páteční téměř probdělé noci v sobotu večer předčasně a totálně odpadl :o)

Daleko více práce jistě měli “Švagrovští” s přípravou střediska po předchozí “devastační” dlouhé zimě, kolem kuchyně, baru a celkového provozu zařízení. Takže jim posílám poděkování za příjemně připravené zázemí, doslova s rodinnou pohodou, jakou nám tam nastolili.

Musím také moc poděkovat Šamanovi za jeho rady během přípravy a také za to, že se sám aktivně ujal distribuce uložených travelbugů - já bych nedokázal na trhu prodat ani zlaté prase, natož cacherům aktivně nabízet dosud neodebrané travelbugy :wink:

Teším se na svou příští návštěvu zdejší lokality, kdy si konečně obejdu všechny dosud nenavštívené keše, které jste tu vzali hromadným frontálním útokem na steč - stihl jsem totiž akorát v pátek večer uložit “FTF” cache v Žárové a na kešování nějak nezbyl čas - ani tu KapličkuBludovak jsem na zpáteční cestě nestíhal! :o)

Ještě jednou díky za vaši účast!

6.6. dodatek: pro zájemce o tracklog z exkurse na PVE DS - najdete jej tady. Hezky se vyjímá na GE nebo v MapSource nad TOPO mapou.