jo a to ani nevite, ze jste byli ve zpravach na nove jako kuriozita. :)) prej na moravske vesnici, v podhuri kde je 6 volicu, byla temer 200% ucast, protoze zde odvolilo na volicsky prukaz jeste dalsich 5 lidi. tak predpokladam, ze jste to byli vy :))
presne tak, bol to uzasny event, mali sme super zakladnu na Svagrove, okolie bolo krasne, ludia tradicne prijemni, a exkurzia na Dlouhe strane nemala chybu - diky moc Mione :)))
Bylo to super, priroda nam ukazala vsechny svpoje tvare (slunce, dest i snih). Nezapúomenutelne zazitky pri spolecnych odlovech a ke vsemu jeste Veverka Sumperk !!! Mione diky nemelo to chybu !!
P.S. Osobne jsem potkal i kacera s usoupanejma nohama od chozeni !! Doufam, ze kolegove dokumentaristi tento ukaz na strankach zverejni.
Jasně, že zveřejní:-)
Ale bohužel, včera už nebyla síla …
Zážitky z naprosto dokonalé akce byly tak intenzivní, že nás obě doslova porazily do pelíšků:-)
Jak už napsali kolegové přede mnou - bylo to SUPER!! Počasí/nepočasí - tak báječný a zážitků plný víkend jsme dlouho nezažily:-)
Mione, DÍKY!!! Tvé keše i Event nesou stejný, nezaměnitelný precizní rukopis!
Ani fízlové, kteří mně na konci Mohelnice obrali o poslední tisícikorunu mi nedokázali pokazit dobrou náladu …
Ještě jednou a písemně :), DÍKY MOC MIONE! Jeseníky se opravdu povedly a mooc se nám ve Švagrově líbilo! Každé takové setkání se starými známými i novými “postiženci” je příjemným vytržením z denního koloběhu.
Michal + 2 geodcery
PS: A velký dík patří také Malé Havranici a Bentlymu007 za bezpečný a pohodlný transport 3/4 našeho týmu na Moravu!
Dakujem Mionovi za skvely event, aj ked s nasim pohodackym tempom sme stale nieco nestihali / a potom obcas predbiahali udalosti ;] /. Takze som nakoniec nestihol odlovit cache Svagrov, za co mi hanba. Ale som rad, ze som mal moznost preskumat tuto oblast aj v lete, z lyziarskeho pohladu ju uz poznam.
Taktiez dakujem komusi, kto vybral skvelu restiku v nedelu, ktorej WP akosi prebublal az ku mne, ale bez uvedenia autora.
PS to Malahavranice: Nic si z toho nerob, proste ta odlovila LLC GC38D4, podobne ako mna na evente pred rokom, k comu ti teda vlastne graulujem ;]
Taktez se pripojuji za cely nas tym s podekovanim za skvely a dokonale pripraveny event, s komplexnimi sluzbami a nevsednimi zazitky. Priroda nadherna a i my jsme si slibili, ze se do Jeseniku vratime a projdeme si dalsi krasna mista, ktera nam slibil Veverka Sumperk na portejbliku :o))) Takze DIKY DIKY DIKY, jsme nadseni a stalo to za tu dlouho cestu v kazdem ohledu.
My se take jeste jednou pripojujeme k podekovani! Jsme moc radi, ze jsme jeli, Jeseniky jsou opravdu nadherne - musime se sem urcite v lete vratit, v zime uz je zname. Diky za organizaci ubytovani, zazemi a exkurse! Uz se tesime na dalsi event!
To, že jste byli spokojeni, potěší ze všeho nejvíc! Od neděle čtu vaše logy a zážitky nejen z listingu eventcache, ale všech dalších kešek z okolí a mám z nich nesmírnou radost, že jste si to tu užili i přes občasnou nepřízeň počasí a že jsem se nepřímo na vašich zápisech mohl podílet
Trošinku času a práce zabrala jen předchozí teoretická příprava, pak již během eventu lehce potrápilo jen řešení v sobotu zjištěné menší komplikace s rezervací exkurse spolu se sháněním funkčního pneuservisu poté, co jsem u Svagrova protlačil malý šutr doslova zkrz plášť pneumatiky. Jinak se event v průběhu víkendu organizoval viceméně živelně sám. Zvlášť poté, co jsem po páteční téměř probdělé noci v sobotu večer předčasně a totálně odpadl :o)
Daleko více práce jistě měli “Švagrovští” s přípravou střediska po předchozí “devastační” dlouhé zimě, kolem kuchyně, baru a celkového provozu zařízení. Takže jim posílám poděkování za příjemně připravené zázemí, doslova s rodinnou pohodou, jakou nám tam nastolili.
Musím také moc poděkovat Šamanovi za jeho rady během přípravy a také za to, že se sám aktivně ujal distribuce uložených travelbugů - já bych nedokázal na trhu prodat ani zlaté prase, natož cacherům aktivně nabízet dosud neodebrané travelbugy
Teším se na svou příští návštěvu zdejší lokality, kdy si konečně obejdu všechny dosud nenavštívené keše, které jste tu vzali hromadným frontálním útokem na steč - stihl jsem totiž akorát v pátek večer uložit “FTF” cache v Žárové a na kešování nějak nezbyl čas - ani tu KapličkuBludovak jsem na zpáteční cestě nestíhal! :o)
Ještě jednou díky za vaši účast!
6.6. dodatek: pro zájemce o tracklog z exkurse na PVE DS - najdete jej tady. Hezky se vyjímá na GE nebo v MapSource nad TOPO mapou.