Take dekuji za spoustu krasnych kesi a mnoho krasnych mist, kam bych se normalne asi nepodival. Je tu ovsem take ALE …
Asi se na me sesype spousta kritiky, ale je to muj nazor a ten snad prezentovat mohu. (mozna budu rad, ze mi ho vyvratite) … takze k tomu ALE … Jak jsem jiz psal, videl sem krasna mista, ale take mista, ktera bych rozhodne videt nemusel. Pripada mi, ze, co se tyce umistovani novych kesi, zacina prevysovat kvantita nad kvalitou. Mozna je to nejaka moda, ale vypada to, ze lide praskaji kese kde se da, jen aby meli dalsi carku. Priprava takove kese navic trva maximalne ctvrt hodiny (koupit krabici, vytlacit par papiru, ktere si stahnu z netu) a hup s tim kamkoliv kde se da. Statistiky kesi hovori jasne … nepletu-li se, je to nejakych 500+ novych kesi za posledni rok. Nejak mi zacina chybet (ted nevim, jak to rici) “zajimavost a ruznorodost” kesi. Jedna je jak druha … vim, ze zajimavych mist neni nekonecne mnozstvi, takze by mozna nebylo od veci zkusit do GC vlozit tu “zajimavost” jinym zpusobem. Ano, mam na mysli napr. multikese, unknown kese, kese ktere maji svuj pribeh apod. Take jsme uvazovali o zalozeni vlastni kese, ale jen “nekam placnout krabici” nam pripadalo takove nezajimave … proto jsme udelali Operaci Anthracit, snad se nam podarila alespon trochu “jina” kes (priprava trvala asi 14 dni) … Ja vim, ze ted si rikate “no jiste, vychvaluje si tady svoji kes a dela vlny …” Tak jsem to nemyslel, bral jsem to jako priklad a takovych zajimavych kesi je samozrejme mnohem vice (Fabian, Tram cache … nemam jeste moc logu, urcite je spousta dalsich, na ktere se urcite v budoucnosti rad podivam) … Ale tyhle kese jsou proste zajimave, jine … ne jen krabice na “nejakem” miste s cachelogem. Samozrejme toto neplati o kesich na vyjimecnych, krasnych mistech, ale pripada mi, ze se kese cim dal tim vic davaji na mista nezajimava. Jen aby byla krabice v zemi a dalsi carka ve statistikach u jmena.
Jsem zacatecnik, mozna nemam pravo takto kritizovat, tak me prosim nekamenujte, ale ja to tak proste citim.
BLooDiK, Opevneni.cz Team