Poděkování

Za sebe bych rád ke konci roku poděkoval HaLuMovi za neustálé vylepšování GeoGetu, v poslední době mě nejvíce potěšily ty malé barevné čtverečky, kolečka a trojúhelníčky, které mi značně usnadňují život. Díky a hodně zdaru v roce 2010.
Za Zličíňáky Medvídek.

I když se to bude HaLuMovi zdát asi neuvěřitelné, ale i já díky za GG a jeho práci. Ať se daří v novém roce a najdeš si i čas na další vylepšování a implementace přání užívatelů.

I ja se pripojuji k dikum. A jeste bych chtel podekovat MaFovi, Mikromovi a vsem co se podileji na vsech ficurkach, ktere uz tak skvely GG vylepsuji :slight_smile:

No jo, na ty bych úplně zapomněl, taky třeba Medwyn … :slight_smile:

Odemne patri nejvetsi dik vsem, kteri Geogetu venovali kus sebe a napsali nejaky ten skriptik, kterym rozsirili jeho moznosti. Pocinaje statistikami, konce ikonkami. :wink:

Dik patri i vsem ostatnim, kteri mi jakymkoliv zpusobem pomahaji.

ja za sebe dekuji krome vsech uzivatelu GeoGetu (a AutoStatu :P) HaLuMovi a Medwynovi, bez nich by nebyl AutoStat ani z poloviny takovy, jaky je!

Já bych to shrnul na poděkování všem, kteří se podílejí na tom, aby byl lepší a lepší…

Po dlohém čase vlákno které má smysl :slight_smile:

Moc děkuji, i když mám míň času na samotné kešování a ani nestahuju moc často nejnovější aktualizace, Geoget využívám snad už od začátku a jsem s ním moc spokojený. Tekže DÍKY! V první řadě HaLuMovi, a pak i Vám všem ostatním!!!

I ja dekuji vsem zucastnenym (A nekterym vice. Explicitne musim zminit Gorda a Gebyho, kteri pomahaji mne).

Komunita kolem GG je bezvadna a budu rad, pokud se bude dale rozrustat.
Verim, ze i v pristim roce spolecne prijdeme na pekne nove napady a posuneme Geoget zase o krok dal.
A protoze uz program umi v podstate vse skutecne podstatne :wink: , pomalu asi zraje cas na drobne malickosti, ktere uzivatelum dokazi zprijemnit praci.

Jednou z techto dulezitych malickosti je i makro Combine, ktere jiste vetsine pokrocilych uzivatelu pomaha a pomahat bude. Diky, Gorde!

A nesmim zapomenout na uzivatele, kteri poskytuji konstruktivni feedback a i tim znacne programu pomahaji (ano, napriklad sobik, ale i mnoho dalsich).

Celemu GeoGetu preju stastny rok 2010 :slight_smile:

díky všem, co posouvají GG dál, nejen tvůrci programu, ale i ostatním, kteří občas požadují nějaké to zlepšení, případně ho i udělají.
Za poslední rok sotva stíhám seznámit se s novinkami (vizualizační skripty a vůbec rozvoj maker).
Dík a hodně sil do dalšího rozvoje GG