Podložka pod registrační značku

Chtěl bych si nechat vyrobit podložku pod standartní registrační značku u auta (520 x 110 mm). Nemáte někdo nějaké pěkné ŠIROKÉ fonty do Windows pro tento účel (písmena by měly být snadno luštitelné zdálky) ? Zatím jsem našel jen (zvrchu) "Wide Latin", "Sofachrome" a "New Brilliant":

Celá ta sranda by pak vypadala asi takto (nejspíš se rozhodnu pro tu spodní verzi):

Podložku bych si chtěl nechat dělat asi u této firmy (je to z Brna kousek):

http://www.borgi.cz/podlozky/svasimmotivem.htm

A proč tam musí být tečka něco? Nestačilo by jen GEOCACHING? Případně nějaký jednoduchý slogan? (Teď mě zrovna nic inteligentnío nenapadá). Asi bych o to stál taky, budeš jich objednávat pro víc lidí?

Jojo ja bych byl taky pro…na Trabikovi by se to krasne vyjimalo;)

Tak do toho bych šel taky! Ale určitě bych tam nechtěl geocaching.cz nebo com…I LOVE GEOCACHING vpředu a I WILL FIND IT vzadu  nebo něco podobného by mohlo stačit…

[quote] abakus: A proč tam musí být tečka něco? Nestačilo by jen GEOCACHING? Případně nějaký jednoduchý slogan? (Teď mě zrovna nic inteligentnío nenapadá). Asi bych o to stál taky, budeš jich objednávat pro víc lidí? [/quote]

Tu tečku jsem tam původně zamýšlel jako vypíchnutí národní identity, i když žádný nacionalista nejsem, při cestě po cizině, ale když to bude pod českou RZ tak je to asi zbytečná blbost. Taky by to mohlo být reklama pro server, ale zas nevím jestli mu vůbec chci dělat reklamu, spíš ani ne. Kvůli tomu se mi líbí "gc.cz gc.com gc.sk", což nejsou skutečné servery, ale všichni tomu rozumíme a ti druzí ne. Takže asi spíš zůstanu jen u toho nápisu "GEOCACHING". Nějaké smysluplné nápisy si tam dávat nechci, kdo to má luštit...

Psal jsem jim mail, na který ještě neodpověděli, jaké je minimální množství pro objednávku. Kdyby to byl jeden kus, tak si klidně můžeme udělat každý co je mu libo, i když by to možná bylo lepší objednat najednou, když nikdo z nás není z Prostějova (nebo ano ?). Já na to nijak nespěchám, mám měsíc a půl před státnicema, takže si ji chci objednat až v červnu, abych měl čas do toho Prostějova zajet. Proč si to nechat poslat poštou, když u toho člověk může najít pár kešek, že ?

Hlavně ale: Máte někdo nějaký pěkný čitelný široký font bez patek ? Něco jako arial-wide, kdyby existovalo ...

Radku, bohužel o žádném fontu nevím. Ale co to vyšperkovat něčím, jako třeba:

Mitak -- Geocaching (resp. GC.CZ, GC.COM) [:)]

V ideálním případě, aby to ještě ukazovalo aktualní statistiku. [H]

Ne, radši nic se jménem, co kdyby mě potom častějc fotili policajti nebo by mi Shanti vypouštěl každý den kola, abych mu nesebral FTFko, když bydlí poměrně blízko a mohl by "náhodou" najít moje auto [:D]

Díval jsem se ještě na nějaké fonty a nejvíc se mi asi líbí ten prosřední (Excelsior), je hodně široký, zabral by hodně místa na podložce při malé výšce a je dobře čitelný:

Zajímavý nápad [:)]. Písmo Excelsior je OK...

Choze

myslim ze tady http://www.1001freefonts.com/afonts.htm  si urcite font vyberes…

Zkuste ještě písmo Futura - existuje i v extrasupertlustých variantách a má výhodu, že je velmi technické, neozdobné a dobře se tedy čte. U širokého a relativně málo vysokého nápisu s velkým prostrkáním znaků to je myslím potřeba.

Doporučil bych také použití minusek (malého písma) na rozdíl od verzálek. Opět kvůli čitelnosti.

Tak bohužel to padá, dostal jsem mail, že minimální množství pro výrobu vlastních podložek je 100 kusů, i kdyby si každý vzal podložku přední i zadní, tak bych musel sehnat dalších 49 lidí a hlavně bysme se museli dohodnout na jednotném vzhledu, což se mi při mých školních povinnostech nechce. Radši to spáchám nějak na koleně.

Nezoufej, ještě je varianta na již stávající podložku pod RZ/SPZ nalepit proužek na tu spodní část. Určitě to vyjde levněji a i když se to asi o něco rychleji opotřebuje, lze to často obměnit. Co plénum na to? [^o)]

Já myslím, že je vcelku jedno co plénum na to, protože tohle si každý může zmáknout sám doma a teď už jde jen o to, jakou má kdo obsesi ohledně svého auta. Mně se třeba příčí vozit na podložce cizí telefonní číslo a reklamu, taže si to vyrobím.

Tohle by mohla být příležitost pro geocaching shop. Myslím, že ten minimální počet 100 ks by se prodal.

Díval jsem se na zahraniční geocachingové obchody a líbí se mi např. nálepka okno do auta - průsvitná. Nemyslím tu parafrázující označení státu. To bych v českém obchodě taky uvítal:-)