Podnikáme s geocachingem ... :-(

Plánoval jsem třídní výlet do Česko-Saského švýcarska a zjištoval podrobnosti. Zaujala mne nabídka na stránkách www.pbrana.cz, kde se autoři odkazuji na jakousi společenou aktivitu učitele a žáků a bližší info…blabla bla. Inu nelenil jsem a napsal. Odpověď přikládám.

zajímavé…nechce taky někdo ??? Provedu ho po svých keších za litr ???

Doufám, že ty cache po kterých chtějí děti provádět nejsou ofiko publikovány na GC.com

Já to tak dělám už léta :slight_smile: Provádím lidi po různých keškách a oni mě za to večer k smrti napumpují alkoholem :slight_smile:

V úterý přes noc budu v Brně. Nemáš náhodou třeba sestru, která by mě provedla nenásilnou formou nočním městem? :slight_smile:

Teda, síla :smiley: A to je to navíc v mé rodné domovině, téměř nad barákem :expressionless:

Teda a já si vydělávám prací :smiley: Inu neni problém cokoliv vyrobit ale umět to prodat …
TerezaK zcela chápu…:expressionless:

:frowning: nemam slov :frowning:

No, nic proti podnikavcům, žijeme v době, kdy nic není charita, ale tisíc za osobu a za 4-6 hodin a prezentovat to jako mimoškolní aktivitu pro celé třídy … Doufáme, že podnikavec alespoň zajistil vlastní keše určené a upravené pro tento "event" a vždy je doplňuje tak, aby si každý prcek odnesl za ty peníze něco pěkného (microGC?). Ale jestli se jedná o obyčejný odlov normálních cizích keší volně přístupných na gc.com (a k tomu dotyčný ani nezajistí, aby v nich bylo aktuálně vždy a pro všechny něco "za odměnu" ), pak tedy HANBA …

Otazka, jestli vubec bude mit prehled, zda nejsou nahodou disabled. To by byla sranda. Das 1000 a z deseti kesek najdes 5. I kdyz je fakt, ze v prirode se moc neztraceji, ale jako modelovy priklad to neni spatne. :D:D:D:D

To mi připomíná, nevíte jak dopadl ten kurz geocachingu někde u Prahy, jak tu o něm byla před časem řeč?

Tisíc korun na osobu za 6 hodin zábavy? Tak to nevím, jak moc velkou úspěšnost s tím bude mít, školní výpravy většinou dost hledí na peníze, A dát tuto částku kvůli jednomu odpoledni?

Věř tomu, že jsem ji rád dal za 4 hodinovou prohlídku podzemí Rudického propadání Jedovnického potoka. Užasný zažitek, jeden z nejlepších v poslední době.
http://www.speleorudice.cz/

Wow, ono už se za to platí? My tam byli cca před lety, u místních jeskyňářů-nadšenců nechali jen batohy a slezli jsme si to sami a zadarmo :slight_smile:

stejnak nikdo neda za to litr je to o zabave ne :wink: