Podoba logu

Jsem začátečník. Byla jsem překvapená různou podobou a způsobem zapsání v logbooku. Není vždy jednoduché se přímo zapsat(terén, velikost..) Mně učarovala ta malá georazítka a samolepky.Už jsme si zjistila, kde se dají objednat razítka. Samolepky zatím nevím.Platí pro zadání podoby razítka nějaké pravidlo? Na spoustě jsem viděla název geocachingu. Děkuji

Na razítku můžeš mít co uznáš ty za vhodné a co se ti líbí. Jen bych přemýšlel o velikosti, protože když je malý logbook, veliké razítko je k ničemu a akorát to vypadá blbě, když už se natiskne. A samolepky to je věc, která se mě osobně vůbec nelíbí. Narazil jsem na keš, kde byl malý logbook akorát ka keš a jakmile přibylo pár razítek, logbook už se do krabičky ani nevešel…

Je to jen na tobě (výrobci zabývající se výrobou razítek z oboru GC rádi pomohou), jenom možná ne moc velký, protože to pak zabírá místo (do některých mikro se ani razítko nevejde).

Samolepky si natiskneš na fólii sama na inkoustovce na samolepicí fólii.

Razitko je bezva vec, hlavne v situaci kdy prakticky neustale nekde ztracim a zapominam propisku :wink: Je dobre tedy na nej dat minimalne sve jmeno, aby bylo jasne, kdo (jaky nick) loguje :wink: jak uz napsal predchozi pisatel, radeji zvol mensi, bude levnejsi a v logbooku nezabere tolik mista.
Na samolepky radeji zapomen.

Děkuji všem za odpovědi a rady. Je mi jasné, že v tomto případě na velikosti záleží. Jen musím počkat něž skončí hlavní dovolené. Už se těším, že budu jak úřednice z pošty. Razítkuju móóóc ráda.B)

Já ti mohu vřele doporučit toto razítko. Na razítku mám nick, pod tím TFTC a na jedné straně obrázek ještěrky a na druhé ještěd. A vejde se i do logbooku z mikrokeše.

Není tam spíš TFTC ?
:smiley:

Jo, samozřejmě že je. :smiley: Jenom já jsem pitomec…

Nalepky, nalepky, nalepky!:smiley: A cim vetsi, tim lepsi!!!B):D:D Tot muj nazor, ktery se tu asi libit nebude:D:D:D A do toho razitka se taky snad casem dokopu.B)

Omlouvám se za odmlku. Pátrala jsem po těch zkratkách:o. Mám prázdniny a musíte na mě pomalu;) Ale už jsem v obraze. Já jsem si tak říkala, že bych si to nechala vyrobit v češtině. Ale to by mi asi v eurozóně i jinde moc nerozuměliB)

v nemecku se taky pouziva DfdC (danke fur diese cache) misto TFTC (thanks for this cache), takze si tam dej DZTC a nebo rovnou echt cesky DZTK B):smiley:

EDIT: posledni lze prekladat i jako Diky za ten kram (misto diky za bod)
:D:D:D:D

Dovolím si opravu… ono to německy spíš bude Danke für den Cache. Ač je to divné, keš je v němčině opravdu mužského rodu :slight_smile: - aneb když už machruju v cizím jazyce, tak si to radši ověřím :stuck_out_tongue:

Jinak, já jsem taky pro razítko.. a pro nějaké skladně malé, ať se vejde všude. Stačí tam v podstatě hodit nick a dle estetického cítění nějaký miniobrázek :slight_smile: