Podpořte přidání hodnocení do gpx (PQ)

Podporte prosim pridani attributu favorites do gpx souboru. Je to nutne k tomu aby mohli softy jako GSAK ci GeoGet zpracovavat hodnoceni kesi, coz by bylo moc fajn…

http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1326055-add-a-groundspeak-favorites-x-groundspeak-favor?ref=title

Super napad, podporeno!

Špica nápad, právě jsem hlasoval.

Je to tam.

Tak je to tam.

Nejake hlasy pribyly, snad se tedy dockame. Kdo muze, podporte svymi hlasy…

Přidáno. Nebo už to tam je a jen sem to nepostřeh ??

Přidáno

Podporil bych, ale nejak uz nejsou body :frowning:

Posledni dva jsem prihodil, ale uz je tam nejakou dobu "planned"" takze by to melo byt na dobre ceste. Nemyslim, ze se nam to podari urychlit, v tomto je GS hrozne laxni.

Na atributy v PQ jsme cekali minimalne dva roky. Takze casu dost… B)

It will be great…

je to tam.

A proč hlasujete, když Jeremy jasně napsal, že to mají v plánu ?
Mě jako programátora by to pouze naštvalo, kdybych slíbil něco udělat, a na to mě začali lidi uhánět, aby to bylo rychleji …

Já myslím, že by v první řadě měli řádně odladit to co je nezbytné ke kešování a až poté se věnovat bonusovým blbůstkám. Takže ne.

Protoze se to jmenuje "Feedback", cili zpetna vazba od uzivatelu a my jako uzivatele tim vyjadrujeme svuj nazor. Pokud je to jako programtory bude stvat, tak at pak po nas nechcou zpetnou vazbu, na kterou stejne davaji pomerne maly duraz.

Vzhledem k tomu že bonusová blbůstka je triviální na implementaci, nevidím důvod proč je nepopohnat tlačítkem "Ano".

Já jsem podpořil.

Protože to cítím naopak. Když jako programátor uvidim, že zájem o tu věc kterou programuju, má rostoucí tendenci a zajímá to víc a víc lidí, můžu pak mít o to lepší pocit z odvedené práce a z toho, že to někdo bude používat…