Podvodné logy Naja&Sorrow ?

Znáte někdo? Registraci na GC má od 7.1.2012 a loguje keše s dvouletým zpožděním. Na pozdní logy jsem zvyklý;), ale vždy je u nich omluva a vysvětlení. A platná registrace v době logu.

neni mozne, ze driv treba jen tak chodil lovit s nejakym kacerem a az ted se rozhodl pro zalozeni si sveho uctu?

Taky mi dnes přišly dva logy z dubna 2011. Proto mě překvapilo pouhé díky. Kačeři, kteří logují opožděně nebo mají nějaký problém o tom dávají vědět. Wetu

Popravdě mám kamarády, kteří hrají gc. Poctivě logují v keších, Plánují si podle zajímavých keší výlety, dovolené, Trackables si nevšímají. Ale na webu už ne. Nebaví je to. Čili je možné aby někdo logoval léta letoucí zpětně ale pokud je to na čerstvém nicku a ještě bez vysvětlení, tak to není košér :slight_smile:

Smaž to a neřeš… Pokud tu keš opravdu ulovil/a/o/i, ozve se.

to ano…

tak bud napsat, nebo to nechat byt… jestli podvadi, tak podvadi jen sebe.

ale vysvetleni by byla slusnost to ano… chodil jsem po keskach kdysi s kamaradkou… byla semnou asi na deseti a ted si udelala take profil, tak dologovala + jsem psal jeste note, ze je to tak…

ale jak rikam… jeho pocet nalezenych kesi vice mene nikoho nezajima a jestli je mu dobre, ze si jich na netu tolik naklikal, tak je to jeho vec…

Na keši, kterou jsem adoptoval, se dnes jejich log také objevil. Protože mám starý logbook doma, zápis jsem prověřil. 14. května je na internetu i na papíře napsán pouze jeden log, kde je trochu nečitelně v srdíčku MfL či M+L. Já tedy věřím a nic nemažu :).

Lepší by bylo dodat scan logu z logbooku, než ten na Internetu :wink:

Ted jsem koukal, nektere kese ma zalogovany i 4 roky zpatky (25.4.2008).
To uz by prece stalo za vysvetleni.

Na můj dotaz odpověděli toto:

Zdravím,
vedli jsme si psaný deníček našich nálezů a nezapisovali jsme do PC, 7.1.2012 jsme si založili nový účet a převádíme sem svoje logy…
Tak asi tak…
Díky, L.

I mě se ozvali a vysvětlili. Tím to tady končím a zamykám.
Dobrou.